Povezane novice

ČRN SCENARIJ PROMETNE NESREČE NA OBMOČJU PU KOPER: Motorist umrl v rešilcu na poti v bolnišnico

Regional 15.06.2024
V Ilirski Bistrici se je danes dopoldne zgodila prometna nesreča, v kateri je življenje izgubil 65-letni voznik motornega kolesa iz okolice Ilirske Bistrice. Umrl je v reševalnem vozilu na poti v bolnišnico, so sporočili s Policijske uprave Koper… »

Ceste vzele življenje motorista, umrl je v reševalnem vozilu

Zurnal24 15.06.2024
Slovenske ceste so vzele novo življenje, tokrat je življenje izgubil 65-letni voznik motornega kolesa. V Ilirski Bistrici se je danes dopoldne zgodila prometna nesreča, v kateri je življenje izgubil 65-letni voznik motornega kolesa iz okolice Ilirske… »

V prometni nesreči v Ilirski Bistrici umrl 65-letni motorist

Necenzurirano 15.06.2024
V dopoldanskih urah je na območju Ilirske Bistrice prišlo do tragične prometne nesreče, v kateri je življenje izgubil 65-letni motorist. Danes okoli 10.30 je bil Operativno komunikacijski center PU Koper obveščen o prometni nesreči, ki se je… »

Motorist po prometni nesreči v Ilirski Bistrici umrl na poti v bolnišnico

RTV Slovenija 15.06.2024
Dopoldne se je v Ilirski Bistrici zgodila nesreča, v kateri sta bila udeležena voznica avtomobila in motorist. Ta je bil z reševalnim vozilom odpeljan v bolnišnico, a je na poti umrl. Policisti so bili o prometni nesreči v Ilirski Bistrici… »

Ilirska Bistrica: Smrt 65-letnega motorista

Dnevnik 15.06.2024
V prometni nesreči je danes dopoldne umrl 65-letni motorist. V Ilirski Bistrici se je danes dopoldne zgodila prometna nesreča, v kateri je življenje izgubil 65-letni voznik motornega kolesa iz okolice Ilirske Bistrice. Umrl je v reševalnem vozilu na… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem