Povezane novice

Voditelji držav končali mirovno konferenco o Ukrajini. Zelenski želi čimprejšnje ponovno srečanje.

RTV Slovenija 16.06.2024
Voditelji 78 od 92 sodelujočih držav so s skupno izjavo končali mirovno konferenco o Ukrajini. V njej so poudarili nedopustnost uporabe jedrskega orožja in izkoriščanja prehranske varnosti v vojne namene ter nujnost izmenjave vojnih ujetnikov… »

»Je dovolj za zmago? Ne. Je pozno? Da.«

Mladina 16.06.2024
Mirovno konferenco o Ukrajini sklenili s skupno izjavo. Voditelji 80 držav od 93 sodelujočih so s skupno izjavo končali mirovno konferenco o Ukrajini. Izjava pravi, da sta za dosego miru nujna sodelovanje in dialog med vsemi stranmi, Rusija pa mora… »

Mirovna konferenca končana, Pirc Musarjeva še ta mesec na obisk v Ukrajino

Dnevnik 16.06.2024
Predsednica republike Nataša Pirc Musar, ki se je udeležila mirovne konference o Ukrajini v Švici, je poudarila, da so na konferenci naredili "majhen korak v pravo smer". Kot so ob tem napovedali v uradu, bo predsednica v kratkem obiskala Ukrajino… »

Izjava za mir podpisana, a za pogajanja Zelenski postavlja en pogoj

Zurnal24 16.06.2024
Velika večina udeleženk mirovne konference o Ukrajini enotna glede potrebnih potez za pomiritev z Rusijo. Zelenski opozarja na dva velika manka. Voditelji 80 držav od 93 sodelujočih so s skupno izjavo končali mirovno konferenco o Ukrajini v Švici… »

Predsednica Pirc Musar v kratkem na obisk v Ukrajino

Zurnal24 16.06.2024
Predsednica republike Nataša Pirc Musar, ki se udeležuje mirovne konference o Ukrajini v Švici, je danes poudarila, da so na konferenci naredili "majhen korak v pravo smer". Kot so ob tem napovedali v uradu predsednice, bo Pirc Musar še ta mesec… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem