Povezane novice

#video Policija pred nogometno tekmo ustrelila moškega

Dnevnik 16.06.2024
Policija v Hamburgu je ustrelila moškega, ki je grozil s kladivom v eni roki in zažigalno napravo v drugi. Incident se je zgodil ob 12.30, pred tekmo evropskega nogometnega prvenstva v Hamburgu med Poljsko in Nizozemsko. Po podatkih policije je policist… »

DRAMA PRED TEKMO V NEMČIJI: Policist ustrelil moškega, ki je grozil s sekiro in molotovko

Regional 16.06.2024
Policija v Hamburgu je ustrelila človeka, ki je grozil s sekiro v eni roki in Molotov koktajlom v drugi. Incident se je zgodil pred tekmo evropskega nogometnega prvenstva v Hamburgu med Poljsko in Nizozemsko, poroča nemška tiskovna agencija dpa… »

Policija v Hamburgu ustrelila moškega, ki je grozil s krampom

RTV Slovenija 16.06.2024
Policija v Hamburgu je ustrelila moškega, ki je grozil s krampom v eni roki in molotovko v drugi. Incident se je zgodil pred tekmo evropskega nogometnega prvenstva v Hamburgu med Poljsko in Nizozemsko. Moški je bil ranjen v nogo in je trenutno deležen… »

Hud incident pred tekmo Poljska - Nizozemska

Zurnal24 16.06.2024
V Hamburgu je nekaj ur pred nogometno tekmo med Poljsko in Nizozemsko prišlo do hudega incidenta, policisti so streljali na nevarnega moškega. Po poročanju nemških medijev je policija okoli pol enih popoldan streljala na moškega, ki je v bližini… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem