Povezane novice

Žalostna novica: umrla je 14-letnica, ki je bila sopotnica na skuterju

Necenzurirano pred 11 dnevi
V soboto je v bližini naselja Krapje v občini Ljutomer pripetila nesreča mladoletne voznice skuterja. Nekaj po 18. uri je mladoletna voznica skuterja zapeljala na bankino in izgubila nadzor nad vozilo. Skuter se je prevrnil, voznica in njena 14-letna… »

Za posledicami prometne nesreče umrla sopotnica na skuterju

RTV Slovenija pred 11 dnevi
V bližini naselja Krapje v Prlekiji se je v soboto malo po 18. uri zgodila prometna nesreča, za posledicami katere je umrla 14-letnica. Mladoletna voznica skuterja je zapeljala na bankino, izgubila nadzor nad vozilom in skupaj s sopotnico padla po… »

14-letnica umrla za posledicami prometne nesreče

Dnevnik pred 11 dnevi
V prometni nesreči, ki se je zgodila izven naselja Krapje, je umrla 14-letna sopotnica na skuterju. Mladoletna voznica je brez veljavnega vozniškega dovoljenja v soboto vozila neregistriran moped oziroma skuter na relaciji Cven - Veržej. Mladoletna… »

TRAGEDIJA V POMURJU: Za posledicami prometne nesreče s skuterjem umrla 14-letnica

Regional pred 11 dnevi
V bližini naselja Krapje v Prlekiji se je v soboto malo po 18. uri zgodila prometna nesreča, za posledicami katere je umrla 14-letna udeleženka. Mladoletna voznica skuterja je zapeljala na bankino, izgubila nadzor nad vozilom in skupaj s sopotnico… »

Tragična vest: V hudi prometni nesreči umrlo komaj 14-letno dekle

Zurnal24 pred 11 dnevi
V soboto se je v Pomurju zgodila huda prometna nesreča, za posledicami nesreče je v UKC Maribor 14-letnica umrla. V soboto malo po 18. uri se je izven naselja Krapje zgodila huda prometna nesreča. Mladoletna voznica skuterja je zapeljala na bankino… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem