Povezane novice

Vlada razrešila državnega sekretarja Rudija Medveda

Dnevnik 17.06.2024
Vlada je na dopisni seji na predlog obrambnega ministra Marjana Šarca s funkcije državnega sekretarja razrešila Rudija Medveda. Medved je podal odstopno izjavo za razrešitev s funkcije zaradi upokojitve, so sporočili iz urada vlade za komuniciranje… »

Vlada razrešila državnega sekretarja ministrstva za obrambo

Mladina 17.06.2024
Rudi Medved je podal odstopno izjavo za razrešitev s funkcije, saj se bo upokojil. Vlada je na današnji dopisni seji na predlog ministra za obrambo Marjana Šarca izdala odločbo, s katero je razrešila Rudija Medveda s funkcije državnega sekretarja na… »

Vlada razrešila Medveda, ali se Črnčecu nasmiha ministrski stolček?

Zurnal24 17.06.2024
Golob je po objavi izidov volitev dejal, da je z delom ministra in ministrstvom zadovoljen, zato bodo razmišljali tudi v smeri iskanja kandidatov znotraj obstoječe ekipe - a v njej ostaja le državni sekretar Damir Črnčec. Vlada je na današnji… »

Vlada razrešila državnega sekretarja na ministrstvu za obrambo Rudija Medveda

RTV Slovenija 17.06.2024
Državni sekretar na ministrstvu za obrambo Rudi Medved je podal odstopno izjavo zaradi upokojitve, vlada pa ga je razrešila s funkcije. Rudi Medved je bil na funkcijo imenovan 1. junija 2022. 17. junija letos pa je podal odstopno izjavo za razrešitev s… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem