Povezane novice

Nova Michelinova zvezdica gre v Laško

Dnevnik 18.06.2024
Z Michelinovimi zvezdicami se letos ponaša deset slovenskih restavracij, ena več kot lani. Ana Roš je s Hišo Franko v Michelinovem vodniku za leto 2024 ohranila najvišje priznanje, tri zvezdice, restavracija Milka s kuharskim mojstrom Davidom… »

Koliko Michelinovih zvezdic so letos prejele slovenske restavracije?

Mladina 18.06.2024
Z Michelinovimi zvezdicami se letos ponaša deset slovenskih restavracij, ena več kot lani. Z Michelinovimi zvezdicami se letos ponaša deset slovenskih restavracij, ena več kot lani. Ana Roš je s Hišo Franko v Michelinovem vodniku za leto 2024… »

MICHELINOVO ZVEZDICO JE LETOS OBDRŽALA ENA OBALNA RESTAVRACIJA: Med "okronanimi" štirje primorski chefi

Regional 18.06.2024
Z Michelinovimi zvezdicami se letos ponaša deset slovenskih restavracij, ena več kot lani. Ana Roš je s Hišo Franko v Michelinovem vodniku za leto 2024 obdržala najvišje priznanje, tri zvezdice, restavracija Milka s kuharskim mojstrom Davidom… »

Z Michelinovimi zvezdicami letos nagrajenih deset slovenskih restavracij, ena več kot lani

RTV Slovenija 18.06.2024
10 slovenskih restavracij se lahko letos pohvali z vsaj eno Michelinovo zvezdico. Kobariška Hiša Franko je obdržala tri, restavracija Milka dve, Michelinovi "družini" pa se je letos z eno zvezdico pridružil še Pavus v Laškem. Sloviti kulinarični… »

Ana Roš je uspela obdržati vse tri Michelinove zvezdice

Dnevnik 18.06.2024
V Ljubljani so že petič predstavili izbor restavracij, ki so se prebile v slavni Michelinov kulinarični vodnik za Slovenijo. Kuharski zvezdnici Ani Roš je uspelo obraniti tri zvezdice, ki ji jih je vodnik podelil lani. Z Michelinovimi zvezdicami se… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem