Povezane novice

Uradni žig na olimpijski vozovnici za slovenske odbojkarje!

RTV Slovenija 18.06.2024
Konec je vseh preračunavanj. Slovenski odbojkarji so na uvodnem obračunu turnirja Lige narodov v Ljubljani s 3:0 premagali Argentino in si tudi uradno priigrali uvrstitev na olimpijskih igrah v Parizu. Matematično so si slovenski odbojkarji z… »

Zgodovinsko! Slovenski odbojkarji uvrščeni na olimpijske igre!

Zurnal24 18.06.2024
Slovenska moška odbojkarska reprezentanca se je uvrstila na olimpijske igre v Parizu, potem ko je v Stožicah na turnirju Lige narodov premagala Argentino (3:0 v nizih). Izbranci romunskega strokovnjaka na slovenski klopi Gheorgheja Cretuja še naprej… »

Slovenski odbojkarji po zmagi nad Argentinci na OI v Parizu

Dnevnik 18.06.2024
Slovenska moška odbojkarska reprezentanca si je po zmagi nad Argentino s 3:0 (23, 22, 27) na prvi tekmi turnirja lige narodov v Ljubljani zagotovila nastop na letošnjih poletnih olimpijskih igrah v Parizu. Izbranci romunskega strokovnjaka na slovenski… »

Slovenski odbojkarji začenjajo turnir v Stožicah

Gorenjski glas 18.06.2024
Ljubljana – Slovenska moška odbojkarska reprezentanca se bo od danes do nedelje v Ljubljani merila na zadnjem turnirju Lige narodov v sezoni 2024. Uvodno tekmo bodo igrali danes ob 20.30 proti Argentini. Slovenci, ki še čakajo na potrditev olimpijske… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem