Povezane novice

Slovenija v primežu vročinskega vala. Na kaj je treba še posebej paziti?

Dnevnik pred 11 dnevi
Slovenijo je danes zajel prvi vročinski val letos. V večini države so se temperature po poldnevu povzpele nad 30 stopinj Celzija. Najvišje temperature so na jugovzhodu, tudi do 34 stopinj Celzija. Arso je zato za čas med 14. in 21. uro izdal rumeno… »

Prvi vročinski val ter opozorilo za močan veter

Domžalec pred 11 dnevi
Po podatkih Arsa, bo Slovenijo prvič letos zajel vročinski val, s temperaturami nad 30 stopinj Celzija. Nacionalni inštitut za javno zdravje (NIJZ) svetuje, naj ljudje zmanjšajo izpostavljenost vročini, se umaknejo v senco, omejijo fizične… »

Slovenijo bo zajel vročinski val

Mladina pred 11 dnevi
Arso je za vso državo od 14. do 21. ure izdala rumeno opozorilo. Slovenijo bo letos prvič zajel vročinski val, zato je Arso za vso državo od 14. do 21. ure izdala rumeno opozorilo. Na NIJZ opozarjajo, da lahko vročina škodljivo vpliva na zdravje… »

Arso izdal opozorilo, napoved za soboto marsikomu ne bo všeč

Zurnal24 pred 11 dnevi
Agencija za okolje je izdala rumeno opozorilo zaradi vročine, ki bo pritisnila. Pred nami je nekaj vročih dni, ko se bo temperatura povzpela tudi nad 30 stopinj celzija. "Visoke temperature lahko vplivajo na zdravstveno stanje občutljivejšega dela… »

Prvi vročinski val. Arso svari tudi pred močnim vetrom.

RTV Slovenija pred 11 dnevi
Slovenijo bo prvič letos zajel vročinski val, temperature se bodo povzpele nad 30 stopinj Celzija. NIJZ svetuje ljudem naj zmanjšajo izpostavljenost vročini in se umaknejo v senco, omejijo fizične aktivnosti in uživajo lahko hrano v manjših… »

IZDANO OPOZORILO ZA VSO DRŽAVO! Prvič letos nas bo zajel vročinski val

Regional pred 11 dnevi
Slovenijo bo danes prvič letos zajel vročinski val, v večini države se bodo temperature po poldnevu povzpele nad 30 stopinj Celzija. Najvišje bodo na jugovzhodu, in sicer do 34 stopinj Celzija. Arso je zato med 14. in 21. uro izdal rumeno opozorilo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem