Povezane novice

#video Šarec pravi, da je bil pogovor (z ruskim agentom) običajna praksa

Dnevnik pred 9 dnevi
Slovenski politični vrh je očitno šele iz Dnevnikovega prispevka izvedel, da je pri nas več let služboval Putinov tajni agent pod krinko dopisnika tiskovne agencije TASS. Krinka Ivana Vasiljeviča Popova je bila marca razkrita v Avstriji. Vojko Volk… »

VEČ LET NEOPAŽENO DELOVAL V SLOVENIJI: Pod krinko intervjuval tudi Šarca

Regional pred 10 dnevi
Intervju, kakršnega je pod krinko novinarja leta 2019 opravil domnevni ruski vohun, je bil običajna praksa pred uradnim obiskom v Moskvi, je danes izjavil obrambni minister Marjan Šarec. Pred tem je Dnevnik poročal, da je domnevni vohun več let… »

Domnevni ruski vohun je deloval kot novinar, intervjuval je tudi nekdanjega premierja Šarca

RTV Slovenija pred 10 dnevi
Domnevni ruski vohun, ki so mu v Avstriji aprila ukazali, naj zapusti državo, je pod krinko novinarja več let neopaženo deloval v Sloveniji. Kot poroča Dnevnik, naj bi šlo za Ivana Popova, ki je v Slovenijo domnevno prišel med predčasnimi volitvami… »

Šarec imel intervju z ruskim vohunom, ki se je izdajal za novinarja

Mladina pred 10 dnevi
Domnevni vohun je več let neopaženo deloval v Sloveniji kot novinar. Intervju, kakršnega je pod krinko novinarja leta 2018 opravil domnevni ruski vohun, je bil običajna praksa pred uradnim obiskom v Moskvi, je danes izjavil obrambni minister Marjan… »

Šarec o intervjuju z ruskim vohunom: "Običajna praksa!"

Zurnal24 pred 10 dnevi
"Šlo je za rutinski intervju, bil je akreditiran kot novinar." Intervju, kakršnega je pod krinko novinarja leta 2018 opravil domnevni ruski vohun, je bil običajna praksa pred uradnim obiskom v Moskvi, je danes izjavil obrambni minister Marjan Šarec… »

Tik pred volitvami se je v Sloveniji pojavil še en ruski vohun

Zurnal24 pred 10 dnevi
Domnevni ruski vohun, ki so mu v Avstriji aprila ukazali, naj zapusti državo, je pred tem pod krinko novinarja več let neopaženo deloval v Sloveniji, danes poroča Dnevnik. Šlo naj bi za Ivana Popova, ki je v Slovenijo domnevno prišel v času… »

Kako je ruski tajni agent Sloveniji spolzel skozi prste

Dnevnik pred 10 dnevi
Avstrijo je moral zapustiti domnevni ruski tajni obveščevalec, ki je pred tem več let neopaženo deloval v Sloveniji, pod krinko novinarja. Ivan Popov je prišel v Slovenijo, ko je politične vajeti prevzemal Marjan Šarec. Z njim je celo opravil… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem