Povezane novice

SILOVITO TRČENJE PRI KOMNU: Jelen prebil vetrobransko steklo in pristal na sovoznikovem sedežu (FOTO)

Regional pred 12 dnevi
Včeraj ob 7.38 so policisti Policijske uprave (PU) Koper dobili obvestilo, da je približno tri kilometre pred Komnom, 43-letni voznik doživel nesrečo, ko je na cesto nenadoma skočil jelen. Kljub temu da je bil kombi popolnoma razbit, je imel voznik… »

Jelen prebil vetrobransko steklo in pristal na sovoznikovem sedežu

RTV Slovenija pred 11 dnevi
V prometni nesreči, ki se je zgodila na Krasu, je pred kombi skočil jelen, prebil vetrobransko steklo in pristal na sovoznikovem sedežu. Lovci so ga morali zaradi hudih poškodb usmrtiti. Na cesti med Dutovljami in Komnom se je zgodila prometna… »

Na Krasu jelen končal na voznikovem sedežu

Dnevnik pred 11 dnevi
Nenavadna prometna nesreča, v kateri je jelen prebil vetrobransko steklo, se je pripetila včeraj zjutra na cesti od Dutovelj proti Komnu, so sporočili iz policijske uprave v Kopru Jelen se je zaletel v tovorno vozilo, ki ga je vozil 43-letni voznik. Ob… »

Ni fotomontaža, zgodilo se je včeraj na Krasu

Zurnal24 pred 11 dnevi
Jelen je skočil pred kombi in pristal na sovoznikovem sedežu. Voznik jo je odnesel brez poškodb, jelen pa je po nesreči zbežal, a so ga hudo poškodovanega našli v bližini in mu skrajšali trpljenje. Do nenavadne nesreče je prišlo med vožnjo od… »

Jelen "vdrl" skozi vetrobransko steklo in pristal ob vozniku

Necenzurirano pred 11 dnevi
Včeraj zjutraj se je 43-letnemu gorenjskemu vozniku na Krasu pripetila skoraj neverjetna nesreča. Pred kombi mu je skočil jelen, prebil vetrobransko steklo in pristal na sovoznikovem sedežu. Voznik jo je odnesel brez poškodb, jelen pa se je po šoku… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem