Povezane novice

Albanci v 95. minuti Hrvatom preprečili slavje. Dalić: "Še vedno je vse v naših rokah."

RTV Slovenija pred 10 dnevi
Drugi krog evropskega prvenstva v nogometu se je začel v Hamburgu in ponudil je zelo zanimiv obračun v skupini B. Hrvati in Albanci so si razdelili točki (2:2), obe reprezentanci sta vknjižili prvi točki na tem EP-ju. Kakšna tekma. Albanci so… »

Kapetan uročil madžarsko obrambo, Nemčija kot prva v osmini finala

RTV Slovenija pred 10 dnevi
V četrtem dvoboju v zadnjih treh letih je Nemcem le uspelo premagati Madžare. Ilkay Gündogan je najprej podal za vodilni gol Jamala Musiale, v nadaljevanju pa je kapetan zadel za končnih 2:0. Gostiteljica Eura 2024 že lahko razmišlja o izločilnih… »

Nemci že do druge zmage na EP

Dnevnik pred 10 dnevi
Nogometna reprezentanca Nemčije je v drugem krogu domačega evropskega nogometnega prvenstva v skupini A premagala Madžarsko z 2:0 (1:0). Nogometaši Nemčije, gostiteljice EP, so v drugem krogu skupine A zabeležili še drugo zmago. Po zmagi nad… »

Ep v nogometu: Hrvaška in Albanija po razburljivi končnici do delitve točk

Dnevnik pred 10 dnevi
Nogometni reprezentanci Hrvaške in Albanije sta v tekmi drugega kroga skupine B na evropskem prvenstvu v Hamburgu remizirali z 2:2 (0:1). Obe reprezentanci sta tako po uvodnem porazu prišli do prve točke na tem EP. V skupini B na EP v Nemčiji so danes… »

Hrvaška ostaja na dnu lestvice, čaka jo težko delo

Zurnal24 pred 10 dnevi
Hrvaška in Albanija po razburljivi končnici do delitve točk. Nogometni reprezentanci Hrvaške in Albanije sta v tekmi drugega kroga skupine B na evropskem prvenstvu v Hamburgu remizirali z 2:2 (0:1). Obe reprezentanci sta tako po uvodnem porazu prišli… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem