Povezane novice

Veliki met poslanke Romane Tomc v Bruslju

Vipavska pred 10 dnevi
Romana Tomc je postala podpredsednica največje poslanske skupine v EP. Kaj je v ozadju in koliko štejejo slovenski poslanci v Bruslju. Govori se o treh možnih koalicijah, večinsko levi, sredinski in večinsko desnosredinski. Romana Tomc (58), ki je na… »

Romana Tomc postala podpredsednica največje politične skupine v Evropskem parlamentu

Savinjsko Šalaške pred 10 dnevi
Evropska poslanka Romana Tomc iz vrst največje opozicijske stranke SDS je bila izvoljena na mesto enega od desetih podpredsednikov največje politične skupine v Evropskem parlamentu, Evropske ljudske stranke (EPP). Kot je napovedala, bo predstavljala… »

Romana Tomc postala podpredsednica EPP-ja: "Bom jasno konservativno krilo EPP-ja"

RTV Slovenija pred 10 dnevi
Politična skupina Evropske ljudske stranke (EPP) v Evropskem parlamentu je slovensko evroposlanko Romano Tomc (SDS) izbrala za eno od desetih podpredsednikov in podpredsednic skupine v prihodnjem sklicu parlamenta. Romana Tomc, ki je bila na evropskih… »

Tomc izvoljena za eno od podpredsednic skupine EPP v Evropskem parlamentu

Dnevnik pred 10 dnevi
Politična skupina Evropske ljudske stranke (EPP) v Evropskem parlamentu je na današnjem glasovanju slovensko evroposlanko Romano Tomc (SDS) izbrala za eno od desetih podpredsednikov in podpredsednic skupine v prihodnjem sklicu parlamenta. Napovedala je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem