Povezane novice

Matjaža Keka na novinarski konferenci razjezil sedežni red

Dnevnik pred 10 dnevi
Slovenska nogometna reprezentanca bo ob 15. uri v Münchnu odigrala tekmo drugega kroga evropskega prvenstva s Srbijo. Zaradi invazije navijačev obeh reprezentanac se obeta spektakel na tribunah in igrišču. Ko je slovenski selektor Matjaž Kek nocoj… »

Stojanović: Prišel je trenutek te generacije!

RTV Slovenija pred 10 dnevi
"Sijajen ambient nas čaka, morda sicer malce nerodna ura, temperatura bo visoka, a za vse je enako. Kdor bo odločnejši in hrabrejši, kdor bo bolj verjel v uspeh, bo imel večje možnosti," pred tekmo s Srbijo razmišlja slovenski selektor Matjaž Kek… »

PRED DNEVOM D: Navijaška mrzlica v Münchnu narašča

Regional pred 10 dnevi
Slovenska nogometna reprezentanca bo v Münchnu v četrtek igrala drugo tekmo evropskega prvenstva, ko se bo pomerila s Srbijo. V bavarski prestolnici je bilo dan pred pričakovanim romanjem tisoče slovenskih nogometnih navdušencev za tekmo, ki bi lahko… »

Selektor srbske reprezentance: Naj gredo navijači po tekmi skupaj na pivo

Dnevnik pred 10 dnevi
Selektor reprezentance Srbije Dragan Stojković je prepričan v zmago proti Sloveniji, a v isti sapi poudarja, da jih čaka kakovosten nasprotnik in izjemno težka tekma. »Sem optimist, kako ne bi bil. Gremo po zmago. Verjamem v našo ekipo in naredili… »

Kaj si v srbskem taboru mislijo o Slovencih? "Težje kot proti Angliji!"

Zurnal24 pred 10 dnevi
Srbi so pomirili strasti znotraj reprezentance, proti Sloveniji je zanje nujna zmaga. Slovenska nogometna reprezentanca se danes seli v München, kjer jo v četrtek ob 15. uri čaka druga tekma na evropskem prvenstvu. Po neodločenem izidu z Danci bodo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem