Povezane novice

Tragedija na Hrvaškem: Eksplozija na počivališču, umrl je devetletnik

Zurnal24 pred 10 dnevi
Včeraj okoli 18. ure je na območju Obrovca hudo počilo. Devetletni otrok je umrl, dve ženski sta bili z reševalnim vozilom prepeljani na nadaljnjo zdravniško pomoč v OB Zadar, prav tako en moški. Vsi so češki državljani. Kot so potrdili na… »

V EKSPLOZIJI KAMPERJA PRI ZADRU UMRL OTROK: Še trije člani češke družine so poškodovani

Regional pred 10 dnevi
V Obrenovcu, v bližini hrvaškega mesta Zadar, je v sredo zvečer eksplodiralo vozilo češke družine. Pri tem je umrl devetletni otrok, trije ljudje so bili ranjeni. Po prvih ugotovitvah je v sredo pozno zvečer eksplodirala eksplozivna naprava, ki je… »

V bližini Zadra eksplodiralo vozilo češke družine. Umrl devetletni otrok.

RTV Slovenija pred 10 dnevi
V bližini hrvaškega mesta Zadar je v sredo zvečer iz še neznanega vzroka eksplodiralo vozilo češke družine. Pri tem je umrl devetletni otrok, trije ljudje so bili ranjeni, je sporočila hrvaška policija. Po prvih ugotovitvah je v sredo pozno… »

V Dalmaciji umrl devetletni otrok, tri ljudi so prepeljali v bolnišnico

Dnevnik pred 10 dnevi
Včeraj okoli 18. ure, je na območju Obrovca ​​iz do zdaj še neznanega razloga odjeknila eksplozija. Umrl je devetletni otrok, dve ženski in enega moškega pa so z reševalnim vozilom prepeljali v zadarsko bolnišnico. Gre za češke državljane… »

Češki turisti pri Zadru ustavili ob cesti, nato je počilo, otrok je umrl

Zurnal24 pred 11 dnevi
V četrtek zvečer je na področju Obrovca prišlo do eksplozije, v kateri je umrl 9-letni otrok. Zadrska policijska uprava je potrdila, da je v četrtek okoli 18. ure v okolici Zadra prišlo do eksplozije, v kateri je ena oseba umrla - gre za otroka -… »

V tragični nesreči v bližini Zadra umrl 9-letnik, turisti v avtomobilu prevažali eksplozivno napravo

Necenzurirano pred 11 dnevi
Včeraj okoli 18. ure je na območju kraja Obrovac v bližini Zadra prišlo do eksplozije, v kateri je življenje izgubil otrok. Še dve osebi pa sta utrpeli hude telesne poškodbe. V nesreči so bili udeleženi tuji turisti. Po podatkih policije se je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem