Povezane novice

Prometna nesreča v Mengšu – poziv vozniku in pričam

Domžalec pred 10 dnevi
Iz policijske uprave Ljubljana so nas obvestili, da je v sredo, 19. 6. 2024, okoli 16. ure v krožišču na Kolodvorski cesti v Mengšu prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena voznik belega kombiniranega vozila in kolesar. V nesreči je… »

Prometna nesreča na križišču Miklošičeve in Rojske ulice

Domžalec pred 10 dnevi
Včeraj, 19. junija 2024, se je okoli 15. ure zgodila prometna nesreča na križišču Miklošičeve in Rojske ulice v Domžalah. Iz Policijske uprave Ljubljana so nam sporočili, da so bili včeraj okoli 15. ure obveščeni o prometni nesreči v… »

Voznik v Trebnjem zbil kolesarko in pobegnil. Policija prosi za pomoč

Dnevnik pred 10 dnevi
Okoli 13. ure je bila trebanjska policija obveščena, da reševalci oskrbujejo žensko, ki se je poškodovala v prometni nesreči pri Trebnjem. Po prvih zbranih podatkih je mladoletnica okoli 13.15 kolesarila od krožišča Pod gradom v Trebnjem proti… »

POLICIJSKA AKCIJA V KOPRU: Preverili smo, kaj se je dogajalo (FOTO)

Regional pred 10 dnevi
Bralec nam je posredoval fotografije policijske akcije, ki je danes okrog 13.00 potekala v bližini Mercator centra v Kopru. Na Policijski upravi (PU) Koper so nam v zvezi z dogodkom povedali, da so policisti poskušali ustaviti voznika osebnega vozila… »

PROMETNA NESREČA PRI KOPRSKIH ZAPORIH: Na prehodu je trčil v 21-letnico (FOTO)

Regional pred 10 dnevi
Danes okrog 15. ure je na Ankaranski cesti v bližini koprskih zaporov prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega vozila in peška. Na Policijski upravi (PU) Koper so nam povedali, da so bili ob 15.01 obveščeni, da je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem