Povezane novice

Umrl je legendarni Donald Sutherland, eden najbolj vsestranskih igralcev Hollywooda

RTV Slovenija 20.06.2024
V 89. letu starosti je umrl legendarni igralec Donald Sutherland, ki je pustil neizbrisen pečat v franšizi Igre lakote, pa tudi v filmih JFK, M*A*S*H, Nora šola, Ducat umazanih in številnih drugih. Kanadčan je bil cenjen kot eden najbolj vsestranskih… »

Umrl legendarni hollywodski igralec, ki nikoli ni prejel oskarja

Necenzurirano 20.06.2024
Donald Sutherland je veljal za enega najboljših filmskih igralcev, ki nikoli niso bili nominirani za oskarja, a je kljub temu v času dolgoletne kariere prejel kopico nagrad. Po boju s hudo in dolgotrajno boleznijo je umrl legendarni in večkrat… »

Umrl je Donald Sutherland

Zurnal24 20.06.2024
Poslovil se je po dolgi bolezni. Igralec Donald Sutherland, zvezdnik številnih filmov, med drugim Igre lakote in Živalska hiša, je po dolgi bolezni umrl pri 88 letih. Filmska kariera Donalda Sutherlanda je trajala več kot petdeset let. Pogosto je… »

Umrl kanadski filmski igralec Donald Sutherland

Dnevnik 20.06.2024
Po dolgi bolezni je danes v 89. letu starosti umrl kanadski igralec Donald Sutherland, je sporočil njegov sin Kiefer. Sutherland se je na filmskih platnih in televizijskih zaslonih pojavljal od konca 60. let minulega stoletja, v zadnjem obdobju pa je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem