Povezane novice

V Kopru s pištolo oropal menjalnico. Policija prosi za pomoč pri iskanju storilca.

RTV Slovenija pred 7 dnevi
Policija išče neznanca, ki je v petek popoldne oropal menjalnico v središču Kopra. Kaznivega dejanja je osumljen približno 60 let star moški suhe postave. S pištolo je zaposlenega v menjalnici prisilil, da mu je izročil denar. 60-letnik suhe… »

To je lopov, ki je včeraj v središču Kopra oropal menjalnico

Necenzurirano pred 7 dnevi
Policisti so danes pojasnili več podrobnosti o včerajšnjem ropu menjalnice v Kopru. Posredovali so tudi fotografije storilca. Kot smo že poročali, je včeraj malo po 18. uri neznan moški v Pristaniški ulici v središču Kopra oropal menjalnico… »

DRAMA V SREDIŠČU KOPRA: Policija iskala oboroženega moškega, ki je oropal menjalnico (FOTO, VIDEO)

Regional pred 7 dnevi
Marsikdo se je včeraj proti večeru spraševal, kaj se dogaja, saj je nad Koper nekaj časa preletaval policijski helikopter, na cestah pa pa so policisti postavili blokade. Policisti so izvajali ukrepe za izsleditev storilca, ki je oropal menjalnico v… »

Kot v filmu: V središču Kopra vstopil v menjalnico, nato pa ...

Zurnal24 pred 7 dnevi
Ga prepoznate? Včeraj ob 18.15 je neznanec oropal menjalnico v središču Kopra, so sporočili policisti. Kot so pojasnili, je moški z uporabo pištole prisilil tam zaposlenega, da mu izroči denar. Pri ropu na srečo nihče ni bil telesno poškodovan… »

#foto Policija išče oboroženega roparja menjalnice v Kopru. Ste ga videli?

Dnevnik pred 7 dnevi
Včeraj, nekaj po šesti uri popoldan je zaenkrat še neznani moški zaposlenemu v menjalnici sredi Kopra pod nos pomolil pištolo, mu zagrozil in ga prisilil, da mu izroči denar. Gre za starejšega moškega, ki ga še iščejo. Policija prosi za pomoč… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem