Povezane novice

Foto: 48-letnik nad Črnim Kalom čelno v drevo in smrt

Necenzurirano pred 7 dnevi
Na regionalni cesti nad Črnim Kalom se je navsezgodaj pripetila tragedija. V prometni nesreči je življenje izgubil nemški državljan. Nesreča se je zgodila malo pred 5. uro. Kot so pojasnili koprski policisti, je 48-letni nemški državljan z… »

Čelno trčil v drevo ob cesti in umrl na kraju nesreče

Goriški portal pred 7 dnevi
PODOBNI ČLANKI PRIKAŽI VEČ ČLANKOV TEGA AVTORJA ANKETA NOVA GORICA OD TU IN TAM. Policisti so na kraju ugotovili, da je 48-letni državljan Nemčije, z urejenim bivanjem v Sloveniji, čelno trčil v obcestno drevo in na kraju, za posledicami poškodb… »

V prometni nesreči nad Črnim Kalom umrl 48-letni voznik avtomobila

RTV Slovenija pred 7 dnevi
Na regionalni cesti nad Črnim Kalom se je okoli 4.55 zjutraj zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl 48-letni voznik avtomobila. Žrtev nesreče je 48-letni državljan Nemčije, z urejenim bivanjem v Sloveniji. V vozilu je bil sam. Kot je sporočila… »

Nova smrtna žrtev na slovenskih cestah

Zurnal24 pred 7 dnevi
Že tretja smrtna žrtev v prometni nesreči na območju PU Koper. Danes ob 4.55 je na regionalni cesti nad Črnim Kalom prišlo do prometne nesreče s smrtnim izidom. Policisti so na kraju ugotovili, da je 48-letni državljan Nemčije, z urejenim… »

Nad Črnim Kalom trčil v drevo in umrl

Dnevnik pred 7 dnevi
Danes zgodaj zjutraj je v hudi prometni nesreči nad Črnim Kalom moški izgubil življenje. Nekaj pred peto uro zjutraj je nad Črnim Kalom umrl voznik avtomobila. Po navedbah policije gre za 48 let starega državljana Nemčije, ki ima pri nas urejeno… »

SMRTNA NESREČA PRI ČRNEM KALU: Čelno trčil v obcestno drevo

Regional pred 7 dnevi
Danes, ob 4.55 je na regionalni cesti nad Črnim Kalom prišlo do prometne nesreče s smrtnim izidom. Fotografiji sta simbolični. S Policijske uprave (PU) Koper so sporočili, da so policisti na kraju ugotovili, da je 48-letni državljan Nemčije z… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem