Povezane novice

Cesar: "Štab lahko razmišlja o tem, igralci pa ne!"

Zurnal24 pred 8 dnevi
Cesar pred naslednjo tekmo poudarja, da Anglija doslej ni bila noben bav-bav, a gre za ekipo z izjemno širokim kadrom. Slovenska nogometna reprezentanca je v Wuppertalu po petkovi regeneraciji opravila trening pred tekmo z Anglijo, ki bo odločala o tem… »

S takšnimi težavami se srečujejo v taboru Angležev

Zurnal24 pred 8 dnevi
V angleškem taboru skrbi glede fizične priprave in želje po boljši igri. Angleška nogometna reprezentanca na evropskem prvenstvu v Nemčiji sodi med tiste, ki so jo strokovnjaki uvrščali med glavne favorite za naslov. A doslej še ni pokazala… »

Angleški selektor pred tekmo s Slovenijo: Fantje so pokazali, da jim je še preveč mar

Dnevnik pred 8 dnevi
Angleška nogometna reprezentanca na evropskem prvenstvu v Nemčiji sodi med tiste, ki so jih strokovnjaki uvrščali med glavne favorite za naslov. A doslej še ni pokazala pravega obraza. Kritike domačih medijev so na številne poglede v igri, selektor… »

Boštjan Cesar: Angleži so favoriti, niso pa noben 'bavbav'

RTV Slovenija pred 8 dnevi
Slovenska nogometna reprezentanca je po vrnitvi v Wuppertal in regeneraciji že v polnem pogonu in z mislimi na zadnji obračun skupine C, ko se bo v torek ob 21.00 pomerila z Anglijo. Tekma odloča o preboju v izločilne boje. Pred medije je stopil… »

Sosedje poskrbeli za izid, ki ne ustreza Sloveniji

Zurnal24 pred 8 dnevi
Avstrijci v Berlinu boljši od Poljakov. To ne ustreza Slovencem, ki bi bili izjemno zadovoljni z remijem na tem dvoboju. Avstrijska nogometna reprezentanca je na tekmi 2. kroga v Berlinu premagala Poljsko s 3:1 (1:1). Izid ne ustreza Sloveniji, ki je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem