Povezane novice

Belgija z zmago nad Romunijo poskrbela za izjemno napet zadnji krog

RTV Slovenija pred 8 dnevi
Na zadnji tekmi 2. kroga skupinskega dela evropskega prvenstva je Belgija v Kölnu premagala Romunijo z 2:0. Vse štiri ekipe v skupini E imajo pred zadnjim krogom tri točke. Varovanci Domenica Tedesca so blesteli v kvalifikacijah za Euro, ki so jih… »

Vse štiri reprezentance z enakim številom točk

Zurnal24 pred 8 dnevi
Belgijci premagali Romunijo, vse štiri ekipe s po tremi točkami. Nogometaši Belgije so na evropskem prvenstvu v Nemčiji v 2. krogu predtekmovalne skupine E v Kölnu premagali Romunijo z 2:0 (1:0) in prišli do prvih treh točk, kolikor jih imajo tudi… »

Portugalci visoko odpravili Turke, med njihovimi mogočimi tekmeci za četrtfinale Slovenci

RTV Slovenija pred 7 dnevi
Na drugi sobotni tekmi na EP-ju v nogometu je Portugalska v Dortmundu zanesljivo s 3:0 premagala Turčijo in si z drugo zmago že zagotovila končno prvo mesto v skupini F. Dvoboj osmine finala bo odigrala v ponedeljek, 1. julija, v Frankfurtu. Med… »

Portugalci za drugo zmago nadigrali Turke in potrdili izločilne boje

Dnevnik pred 7 dnevi
Portugalska nogometna reprezentanca je v tekmi drugega kroga skupine F na evropskem prvenstvu v Dortmundu premagala Turčijo s 3:0 (2:0). Za Portugalce je to druga zmaga na turnirju, s katero so si tudi priigrali nastop v osmini finala. Turki so doživeli… »

Zgodovinsko za Gruzijo, Portugalska ob nesebičnem Ronaldu zmlela Turčijo

Zurnal24 pred 7 dnevi
Gruzijci in Čehi brez zmagovalca, Portugalci s 3:0 premagali Turke. Nogometni reprezentanci Gruzije in Češke sta se v tekmi drugega kroga skupine F na evropskem prvenstvu v Hamburgu razšli z neodločenim izidom 1:1 (1:0). Obe ekipi sta s tem prišli… »

Zgodovinska točka Gruzije, ki ustreza tudi Sloveniji

RTV Slovenija pred 8 dnevi
Na evropskem prvenstvu so se nogometaši Gruzije in Češke razšli brez zmagovalca (1:1). Z vidika boja za napredovanje v osmino finala s tretjih mest gre rezultat obračuna v Hamburgu tudi na roko Sloveniji. Na Volksparkstadionu so imeli ves čas pobudo… »

Nizozemci in Francozi v Leipzigu brez golov

Dnevnik pred 8 dnevi
Nogometaši Francije in Nizozemske so se na današnji tekmi drugega kroga evropskega prvenstva v Nemčiji v Leipzigu razšli brez golov. Na današnji prvi tekmi skupine D je Avstrija v Berlinu premagala Poljsko s 3:1. Francosko-nizozemski obračun ni… »

Novice dneva »

Francija na razpotju - kako daleč v desno bo zavila?

Zurnal24 pred 9 uramiše 2 povezani

V Srbiji po sobotnem napadu izdali rdeče varnostno opozorilo

RTV Slovenija pred eno uroše 1 povezana

Slovenski ribolov je pod povprečjem

Domžalec pred 8 uramiše 2 povezani
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem