Povezane novice

#foto Odbojkarji v razprodanih Stožicah z zmago do drugega mesta na svetu

Dnevnik pred 8 dnevi
Slovenski odbojkarji so le še korak do prvega mesta po rednem delu lige narodov. Na svoji enajsti tekmi so danes še desetič zmagali, deseta žrtev je bila Italija, aktualni svetovni prvak. Izid tekme je bil 3:0, z gladko zmago pa so Slovenci Italijane… »

Deseta zmaga na 11. tekmi, padli še svetovni prvaki Italijani

Zurnal24 pred 7 dnevi
Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je na svoji enajsti tekmi lige narodov premagala Italijo s 3:0 (19, 21, 19). Slovenski odbojkarji so le še korak do prvega mesta po rednem delu lige narodov. Na svoji enajsti tekmi so še desetič zmagali… »

Odbojkarji z novo bleščečo predstavo na kolena spravili še svetovne prvake

RTV Slovenija pred 7 dnevi
Na 11. tekmi Lige narodov so slovenski odbojkarji vpisali deseto zmago. V velikem slogu so na turnirju v Stožicah pred več kot 11.000 gledalci s 3:0 odpravili aktualne svetovne prvake Italijane. Ker so Italijo Slovenci premagali brez izgubljenega niza… »

Italija deseta žrtev Slovenije v ligi narodov

Zurnal24 pred 7 dnevi
Slovenski odbojkarji so le še korak do prvega mesta po rednem delu lige narodov. Na svoji enajsti tekmi so danes še desetič zmagali, deseta žrtev je bila Italija, aktualni svetovni prvak. Izid tekme je bil 3:0 (19, 21, 19), z gladko zmago pa so… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem