Povezane novice

Zmaga slovenskih odbojkarjev z majhno lepotno napako

RTV Slovenija pred 7 dnevi
Slovenski odbojkarji so v izjemnem vzdušju polnih Stožic s 3:2 na kolena spravili še Srbijo in skupinski del elitne Lige narodov končali na prvem mestu. Na zaključnem turnirju v Lodžu se bodo v četrtfinalu v petek srečali z Argentino. Slovenci so… »

Slovenski odbojkarji zmagovalci rednega dela lige narodov. Za konec premagali še Srbe

Dnevnik pred 7 dnevi
Slovenski odbojkarji so zmagovalci rednega dela lige narodov. Piko na i odličnim predstavam so postavili na zadnji tekmi domačega turnirja v Ljubljani, na kateri so s 3:2 (13, -25, 14, -22, 12) premagali Srbijo. To je bila njihova 11. zmaga na 12… »

Slovenci so zmagovalci rednega dela lige narodov

Zurnal24 pred 6 dnevi
Slovenski odbojkarji so po hudem boju na zadnji tekmi rednega dela lige narodov s 3:2 (13, -25, 14, -22, 12) v nizih premagali Srbe. Slovenski odbojkarji so zmagovalci rednega dela lige narodov. Piko na i odličnim predstavam so postavili na zadnji tekmi… »

Slovenci ob debiju naturaliziranega Američana izgubili v Litvi

Zurnal24 pred 6 dnevi
Slovenska moška košarkarska reprezentanca je na prvi pripravljalni tekmi v Vilniusu izgubila proti Litvi s 86:92 (16:23, 39:50, 62:71). Obe reprezentanci v začetku julija čaka nastop v kvalifikacijah za olimpijske igre v Parizu. Slovenski košarkarji… »

Slovenci ob debiju Neba in vrnitvi Čančarja in Murića klonili v Litvi

RTV Slovenija pred 6 dnevi
Slovenski košarkarji so izgubili prvo pripravljalno tekmo pred kvalifikacijami za olimpijske igre. Litva, ki jo bodo v torek gostili v Ljubljani, jih je v Vilni premagala z 92:86. Slovenija je igrala brez kapetana Luke Dončića, ki mora opraviti še… »

Slovenski košarkarji s porazom iz Litve

Dnevnik pred 6 dnevi
Slovenska moška košarkarska reprezentanca je na prvi pripravljalni tekmi v Vilniusu izgubila proti domači reprezentanci Litve s 86:92 (16:23, 39:50, 62:71). Obe reprezentanci v začetku julija čaka nastop v kvalifikacijah za olimpijske igre v Parizu… »

Takšne so zadnje informacije o stanju treh poškodovanih nosilcev slovenske igre

Zurnal24 pred 7 dnevi
Zdravstveno stanje v slovenski reprezentanci se počasi izboljšuje, saj bodo kmalu nared za igro vsi njeni najpomembnejši aduti. Slovensko moško odbojkarsko reprezentanco so v zadnjem času precej načele poškodbe, tako da so na zadnji tekmi lige… »

Tonček Štern pred tekmo s Srbijo: Za počitek ne bo časa

Dnevnik pred 7 dnevi
Slovenska moška odbojkarska reprezentanca, ki že dolgo časa razveseljuje navijače, bo danes odigrala še zadnjo tekmo rednega dela lige narodov. Pomerila se bo s Srbijo, tekma, ki se bo začela ob 20.30 uri, pa nikakor ne bo revialnega pomena… »

Brez Dončića, a z veliko okrepitvijo pod obročema

Zurnal24 pred 7 dnevi
Slovenske košarkarje drevi čaka prijateljski obračun z Litvo. Slovenska moška košarkarska reprezentanca bo danes ob 18.30 v Vilniusu odigrala prvo prijateljsko tekmo pred julijskimi olimpijskimi kvalifikacijami v Grčiji. V litovski prestolnici bodo… »

Srbija ne bo mogla računati na pomoč Slovenije

Zurnal24 pred 7 dnevi
Slovenske odbojkarje drevi čaka zadnja tekma rednega dela lige narodov, ki pa nikakor ne bo revialnega pomena. Slovenci se potegujejo za prvo mesto na lestvici pred sklepnim dejanjem v Lodžu, Srbi pa lovijo olimpijsko vstopnico. Slovenska moška… »

SLOVENIJA DRUGA NA SVETOVNI LESTVICI: Odbojkarji z bleščečo predstavo na kolena spravili še Italijane (FOTO)

Regional pred 7 dnevi
Moška odbojkarska reprezentanca se je na tretji tekmi turnirja Lige narodov v Ljubljani srečala z izbrano vrsto Italije in slavila s 3:0 (19, 21, 19) ter napredovala na drugo mesto na svetovni lestvici. Slovenija še naprej vodi tudi v razvrstivi Lige… »

Novice dneva »

Volitve v Franciji: Skrajna desnica se nadeja zgodovinske zmage

RTV Slovenija pred eno uroše 2 povezani

V Srbiji po sobotnem napadu izdali rdeče varnostno opozorilo

RTV Slovenija pred 38 minutamiše 1 povezana

Pozor, v ponedeljek nas bo bičalo vreme

Zurnal24 pred 6 uramiše 3 povezane
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem