Povezane novice

Zaradi burje izdano oranžno vremensko opozorilo

Mladina 23.06.2024
V ponedeljek zjutraj in dopoldne bodo najmočnejši sunki burje na Primorskem ponekod dosegali hitrost okoli 100 kilometrov na uro. V ponedeljek zjutraj in dopoldne bodo najmočnejši sunki burje na Primorskem ponekod dosegali hitrost okoli 100 kilometrov… »

Previdno! Arso za del Slovenije izdal oranžno opozorilo

Zurnal24 23.06.2024
Čaka nas spremenljivo vreme. Ponoči se bo od jugovzhoda pooblačilo, predvsem v južni in delu osrednje Slovenije bo občasno deževalo, tudi burja na Primorskem se bo okrepila. Spremljajte tudi radarsko sliko padavin (povezava). Za jutrišnji dan je… »

ZA PRIMORSKO IZDANO ORANŽNO VREMENSKO OPOZORILO: To napovedujejo vremenoslovci

Regional 23.06.2024
V ponedeljek zjutraj in dopoldne bodo najmočnejši sunki burje na Primorskem ponekod dosegali hitrost okoli 100 kilometrov na uro, napoveduje Agencija RS za okolje (Arso). Ta je zato za jugozahod države za ponedeljek izdala oranžno vremensko opozorilo… »

Napovedana močna burja na Primorskem, v torek in sredo pa nevihte za vso državo

RTV Slovenija 23.06.2024
V ponedeljek dopoldne bodo najmočnejši sunki burje na Primorskem ponekod dosegali hitrost okoli 100 kilometrov na uro, napoveduje Arso, zato je izdano oranžno vremensko opozorilo. Upanje, da bo burja razpihala sluz z morja, ostaja. Za torek in sredo pa… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem