Povezane novice

'MUKICI STA ŠLI V ZRAK': S policijskim helikopterjem so reševali kravi (VIDEO)

Regional pred 6 dnevi
Policijski helikopter je moral konec tedna na pomoč v gore in druge težko dostopne kraje poleteti kar osemkrat. Reševali so neprimerno opremljene planince, planince, ki so se poškodovali, pa tudi dve kravi. V sobote dopoldne je helikopter skupaj z… »

Policijski helikopter konec tedna na pomoč pohodnikom, plezalcem, padalcu in dvema kravama

RTV Slovenija pred 6 dnevi
Policijski helikopter je konec tedna na pomoč v gore in druge težko dostopne kraje poletel kar osemkrat. Iz težav je ekipa s helikopterjem med drugim rešila neprimerno opremljene planince, pohodnike, ki so se poškodovali, pa tudi dve kravi. V petek… »

Filmsko: Policisti s helikopterjem reševali krave

Zurnal24 pred 6 dnevi
Policijski helikopter na pomoč v gore konec tedna poletel kar osemkrat, reševal je tudi krave. Policijski helikopter je moral konec tedna na pomoč v gore in druge težko dostopne kraje poleteti kar osemkrat. Reševali so neprimerno opremljene planince… »

#foto #video V gorah veliko dela za reševalce, s helikopterjem rešili tudi kravi

Dnevnik pred 6 dnevi
Lepo vreme je med vikendom v gore privabilo veliko ljudi, zato so imeli več dela tudi gorski reševalci. Policijski helikopter je na pomoč v gore poletel kar osemkrat, z njim pa so rešili tudi dve kravi, ki sta zašli na nevaren teren Helikopter je z… »

Video: Dramatično reševanje na planini Koren, kjer sta se na robu prepada znašli kravi

Necenzurirano pred 6 dnevi
Gorski reševalci in policisti so imeli še enkrat več polne roke dela z nesrečniki, ki so zmogli pot navkreber, ne pa tudi nazaj v dolino. Tokrat niso reševali samo ljudi. Na planini Koren sta se namreč v petek zjutraj v zagati znašli kravi. V grapi… »

Helikopterersko reševanje: Reševali so v gosti megli, huje poškodovane, zaplezane in celo krave #foto #video

Gorenjski utrip pred 6 dnevi
Policijski helikopter je preko vikenda na pomoč v gore in druge težko dostopne kraje poletel kar osemkrat. Z dežurno ekipo GRZS za reševanje v gorah so v petek in nedeljo reševali po 3-krat, v soboto pa 2-krat. V petek zjutraj so na planini Koren z… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem