Povezane novice

Hrvaške sanje so se razblinile v zadnji minuti

RTV Slovenija 24.06.2024
Hrvaška je bila podobno kot v četrtek Slovenija na pragu uvrstitve v osmino finala EP-ja, toda v zadnji minuti osemminutnega sodnikovega dodatka je Mattia Zaccagni izenačil. Hrvaško lahko reši le še teorija, Italijo pa za uvod izločilnih bojev… »

Španci meljejo naprej tudi z rezervno postavo, Albanci se poslavljajo

RTV Slovenija 24.06.2024
Španija je kljub premešani enajsterici zmagala še na tretji tekmi v skupini B. Z 1:0 je v Düsseldorfu premagala Albanijo, ki se poslavlja od EP-ja. Španija je skupinski del končala na vrhu skupine B. Španci so na uvodnih dveh tekmah pokazali veliko… »

Italijani v zadnjih sekundah do remija proti Hrvaški in v izločilne boje; Španija premagala Albanijo

Dnevnik 24.06.2024
Hrvaška in italijanska nogometna reprezentanca sta se v tretjem, zadnjem krogu predtekmovanja v skupini B na evropskem prvenstvu v Leipzigu razšli z neodločenim izidom 1:1 (1:0), nogometaši Španije pa so B premagali Albanijo z 1:0 (1:0). Točka… »

Rice: Slovenija je obe tekmi odigrala zelo dobro, zato nas čaka velik preizkus

RTV Slovenija 24.06.2024
Nogometaši Anglije na uvodnih dveh tekmah evropskega prvenstva niso navdušili, vseeno pa so zbrali štiri točke in vodijo v skupini C. Selektor Gareth Southgate se je že naposlušal kritik in spodrsljaja proti Sloveniji si ne sme privoščiti. Na… »

Hrvatom teče voda v grlo, rešijo se lahko samo na en način

Zurnal24 24.06.2024
Hrvatom za preboj v izločilne boje Eura 2024 zadostuje samo zmaga proti branilcem naslova. Drevi ob 21. uri bosta na nogometnem evropskem prvenstvu v Nemčiji na sporedu tekmi zadnjega kroga v skupini B. Merkur Spiel-Arena v Düsseldorfu bo gostila… »

Grenak priokus zadnje sekunde

Gorenjski glas 24.06.2024
Vse je kazalo na zgodovinsko zmago Slovenije proti Srbiji, ko je v zaključnih sekundah podaljška – po golu Luke Jovića – Srbija izenačila na 1 : 1. Jutri Slovence čaka še tekma z Anglijo. München – V bavarski prestolnici se je v četrtek trlo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem