Povezane novice

Zadnja novica: V večjem delu Slovenije velika nevarnost toče

Zurnal24 pred 4 dnevi
Agencija za okolje je objavila sporočilo, v katerem opozarja na veliko nevarnost toče v Ljubljani in okolici, na Notranjskem, Gorenjskem in Koroškem. Nevihtne celice s točo se po podatkih agencije za okolje danes popoldne lahko razvijejo v Ljubljani z… »

Srednjeročna napoved: Pred nami dva padavinska maksimuma

Zurnal24 pred 4 dnevi
Kakšen julij nas čaka? Današnji dan bodo vremensko zaznamovale plohe in nevihte, zato je Agencija RS za okolje izdala rumeno opozorilo. Na tej povezavi lahko spremljate radarsko sliko padavin. "Še nekaj dni je ostalo do konca junija in tretjina… »

Arso z opozorilom, to nas čaka do polnoči

Zurnal24 pred 5 dnevi
Danes še nevihtno, že ponoči bodo padavine povsod ponehale. Danes popoldne bo spremenljivo do pretežno oblačno s krajevnimi plohami in nevihtami, napovedujejo vremenoslovci Agencije RS za okolje. Najvišje dnevne temperature bodo od 21 do 26 °C… »

Kdaj se bo začelo poletje?

Dnevnik pred 5 dnevi
Danes na svoje delovno mesto ponovno ne boste mogli odkolesariti, deževno bo. Najnižje jutranje temperature bodo od 13 do 18 stopinj Celzija, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje. Danes bo spremenljivo do pretežno oblačno s krajevnimi… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem