Povezane novice

Turčija z zmago ubranila drugo mesto, Čehi izpadli zgolj z eno točko

RTV Slovenija pred 5 dnevi
Nogometaši Turčije so v Hamburgu premagali Češko z 2:1 in si tako zagotovili drugo mesto v skupini F. Čehi turnir zapuščajo z eno samo točko. Čehi so začeli na vso moč, tako je Lukaš Provod streljal z 20 metrov, vratar pa je žogo s skrajnimi… »

Slovaki in Romuni zadovoljni z remijem, oboji grejo naprej

RTV Slovenija pred 4 dnevi
Slovaki in Romuni so na zadnji tekmi v skupini E igrali neodločeno (1:1), kar je obema reprezentancama prineslo napredovanje v osmino finala. Vse štiri reprezentance v skupini E so osvojile po štiri točke. Romunija, Belgija in Slovaška so napredovale… »

Gruzija presenetila favorizirano Portugalsko

RTV Slovenija pred 4 dnevi
Portugalska je skupinski del EP-ja končala z nepričakovanim porazom proti Gruziji (2:0), a kljub temu je zmagovalka skupine F in se bo v osmini finala pomerila s Slovenijo. Gruzija se prav tako veseli uvrstitve v izločilne boje. Pred zadnjima tekmama… »

Gruzija premagala Portugalsko, naslednjo tekmico Slovenije

Dnevnik pred 4 dnevi
Slovenska nogometna reprezentanca se bo v osmini finala evropskega prvenstva v Nemčiji pomerila proti Portugalski, ki je izgubila proti Gruziji. Dvoboj bo v Frankfurtu na sporedu v ponedeljek ob 21. uri. Pred zadnjima tekmama skupinskega dela, torej v… »

Vse reprezentance v skupini E osvojile štiri točke, izpadli so Ukrajinci

RTV Slovenija pred 4 dnevi
Napet obračun v Stuttgartu med Belgijo in Ukrajino se je končal brez zadetkov. Vse štiri reprezentance v skupini E so osvojile štiri točke, nesrečniki pa so Ukrajinci, ki so izpadli. To pomeni, da je prva v skupini celo Romunija. Uvodni polčas je… »

#intervju Ermin Šiljak, nekdanji napadalec slovenske reprezentance: Slovenija deluje kot pravi orkester

Dnevnik pred 4 dnevi
Pred začetkom letošnjega nogometnega evropskega prvenstva je Ermin Šiljak, ki je na 48 tekmah za slovensko reprezentanco dosegel 14 golov, v kvalifikacijah za EP 2004 pa je bil z devetimi goli najboljši strelec vseh skupin, napovedal, da bo Slovenija… »

Legendarni Nemec po napredovanju 'počastil' Slovence

Zurnal24 pred 5 dnevi
Slovenski nogometaši so se po tekmi lahko okrepčali. Slovenska nogometna reprezentanca se je z remijem proti Angliji prebila v osmino finala evropskega prvenstva, njen tekmec bo dokončno znan po današnjih tekmah in razpletu v skupini E, kjer imajo vse… »

Novice dneva »

Močna nevihta z nalivi in točo zajela Dolenjsko

RTV Slovenija v tem trenutkuše 9 povezanih

»Skrajna desnica je pred pragom moči«

Mladina pred dvema uramaše 1 povezana

Tanja Žagar razkrila, da se bori z rakom

Zurnal24 pred 5 uramiše 3 povezane
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem