Povezane novice

Izvrstna Švica domov poslala skromno branilko naslova Italijo

RTV Slovenija pred 4 dnevi
Izločilni boji evropskega prvenstva v Nemčiji so se začeli na olimpijskem stadionu v Berlinu. Samozavestni Švicarji, ki so pred dnevi namučili Nemce, so z novo sijajno predstavo z 2:0 premagali Italijane. Ti tako ne bodo ubranili naslova izpred treh… »

Tekma prekinjena za skoraj pol ure, domačini na koncu v četrtfinale

Zurnal24 pred 4 dnevi
Nemci v nevihtnem Dortmundu v drugem polčasu strli odpor Dancev. Nemška nogometna reprezentanca se je uvrstila v četrtfinale domačega evropskega prvenstva, potem ko je v osmini finala v Dortmundu premagala Dansko z 2:0 (0:0). Nemčija se bo v… »

Aktualni evropski prvaki neslavno končali že v osmini finala

Zurnal24 pred 3 dnevi
Švicarji po zmagi nad Italijani prvi četrtfinalisti nogometnega EP. Švicarska nogometna reprezentanca je prva četrtfinalistka evropskega prvenstva v Nemčiji. Švica je na današnji tekmi osmine finala v Berlinu premagala Italijo z 2:0 (1:0), v… »

Švicarji v Berlinu suvereno izločili aktualne evropske prvake

Dnevnik pred 3 dnevi
Na Olympiastadionu v Berlinu so Švicarji na prvi tekmi osmine finala evropskega nogometnega prvenstva premagali Italijo (2:0). Švica si je četrtfinale z Anglijo ali Slovaško priborila z zadetkoma Rema Freulerja v 37. minuti in Rubena Vargasa v 46… »

ŠVICARJI IZLOČILI ITALIJANE: Po zmagi prvi četrtfinalisti nogometnega EP

Regional pred 3 dnevi
Švicarska nogometna reprezentanca je prva četrtfinalistka evropskega prvenstva v Nemčiji. Švica je na današnji tekmi osmine finala v Berlinu premagala Italijo z 2:0 (1:0), v četrtfinalu, ki bo 6. julija v Düsseldorfu, pa jo čaka zmagovalka tekme… »

Danes začetek izločilnih bojev na nogometnem EP

Zurnal24 pred 3 dnevi
Ne evropskem nogometnem prvenstvu bodo danes na sporedu prvi obračuni osmine finala. Slovenija se bo za preboj med najboljših osem ekip potegovala v ponedeljek. Švicarska in italijanska nogometna reprezentanca bosta ob 18. uri v Berlinu odprli osmino… »

Dončić poslal sporočilo slovenskim nogometašem

Zurnal24 pred 3 dnevi
Eden izmed najboljših košarkarjev na svetu Luka Dončić verjame v uspeh slovenske reprezentance v osmini finala evropskega prvenstva v Nemčiji. Slovenska nogometna reprezentanca bo v nedeljo odpotovala v Frankfurt, kjer jo v ponedeljek ob 21. uri… »

EVROPSKO PRVENSTVO V NOGOMETU: Danes začetek bojev osmine finala

Regional pred 3 dnevi
Švicarska in italijanska nogometna reprezentanca bosta ob 18. uri v Berlinu odprli osmino finala na evropskem prvenstvu v Nemčiji. Danes bo ob 21. uri v Dortmundu še obračun Nemčije in Danske. Slovenija bo tekmo tega dela prvenstva igrala v… »

Danes začetek bojev osmine finala na nogometnem EP

Dnevnik pred 3 dnevi
Švicarska in italijanska nogometna reprezentanca bosta ob 18. uri v Berlinu odprli osmino finala na evropskem prvenstvu v Nemčiji. Danes bo ob 21. uri v Dortmundu še obračun Nemčije in Danske. Slovenija bo tekmo tega dela prvenstva igrala v… »

#portret Matjaž Kek, selektor slovenske nogometne reprezentance

Dnevnik pred 4 dnevi
Slovenska nogometna reprezentanca je po 24 letih spet udeleženka evropskega prvenstva, ki poteka v Nemčiji. V skupinskem delu tekmovanja je v svoji skupini osvojila tretje mesto in se kot ena od štirih najboljših tretjeuvrščenih reprezentanc… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem