Povezane novice

Se odpravljate na dopust na Hrvaško? Z julijem višje cestnine

Domžalec pred 3 dnevi
Med 1. julijem in 30. septembrom bo javno hrvaško avtocestno podjetje Hrvatske autoceste cestnine ponovno podražilo za 10 odstotkov. Višje cene cestnine bodo veljale za motorje, osebna vozila, osebna vozila s prikolicami in za avtodome. Za cestnino za… »

DRAŽJE PO HRVAŠKIH AVTOCESTAH: Z julijem zvišujejo cestnine

Regional pred 4 dnevi
Hrvaško avtocestno podjetje Hrvatske autoceste (Hac) bo med 1. julijem in 30. septembrom cestnine za določene kategorije vozil podražilo za 10 odstotkov. Višje sezonske cene cestnine veljajo za motorje, osebna vozila, osebna vozila s prikolicami in za… »

Hrvatske autoceste bodo z julijem sezonsko zvišale ceno cestnine

Dnevnik pred 4 dnevi
Javno hrvaško avtocestno podjetje Hrvatske autoceste (Hac) bo med 1. julijem in 30. septembrom cestnine za določene kategorije vozil ponovno podražilo za 10 odstotkov. V podjetju, ki je eno od treh upravljalcev avtocest na Hrvaškem, upravlja pa z… »

Na večini hrvaških avtocest z julijem cestnina dražja za deset odstotkov

RTV Slovenija pred 4 dnevi
Med 1. julijem in 30. septembrom bodo na avtocestah, ki jih upravljajo Hvatske autoceste (Hac), cestnine za določene kategorije vozil dražje za 10 odstotkov. Za pot med Zagrebom in Dugopoljem pri Splitu bo treba tako namesto 24 odšteti 26,40 evra… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem