Povezane novice

V visokogorju vztraja sneg, zato pazljivo!

Dnevnik pred 4 dnevi
Policijski helikopter z dežurno ekipo gorske reševalne službe je v soboto poletel kar šestkrat. Tri reševanja so opravili zjutraj, eno opoldan, dve popoldan. Zjutraj so se reševanja serijsko zvrstila na Kamniškem sedlu, kjer so pomagali bolnemu… »

V gorah obupno: če ne izpolnjujete teh pogojev, ostanite v dolini!

Zurnal24 pred 4 dnevi
Reševalci opozarjajo pred hudimi napakami tistih, ki se te dni odpravljajo v gore. Reševalci imajo polne roke dela, helikopter leti sem in tja. Kot so sporočili iz kranjske policijske uprave, so bila danes tri reševanja s policijskim helikopterjem… »

Foto: Drama v slovenskih gorah, popoldne je moral še šestič poleteti helikopter

Necenzurirano pred 4 dnevi
Za slovenskimi gorskimi reševalci in ekipo policijskega helikopterja je še en pester dan. Po podatkih policije število nesreč v slovenskih gorah narašča. Danes so imelo znova polne roke dela. Policijski helikopter je z dežurno ekipo Gorske… »

Število nesreč v gorah z začetkom sezone že narašča, zato policija poziva k previdnosti

RTV Slovenija pred 4 dnevi
Število nesreč v gorah narašča. Policijski helikopter je z ekipo Gorske reševalne zveze Slovenije do 18. ure v gore poletel že šestkrat. V juniju je bilo helikopterskih reševanj že 33, minil je samo en dan brez intervencij. Policija poziva k… »

Samo danes do 18. ure helikopter poletel kar šestkrat

Gorenjski utrip pred 4 dnevi
Policijski helikopter je z dežurno ekipo GRZS samo danes v gore do 18. ure poletel že 6-krat. Tri reševanja so bila opravljena zjutraj, eno opoldan, dve pa popoldan. Zjutraj so se reševanja serijsko zvrstila na Kamniškem sedlu zaradi bolezenskega… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem