Povezane novice

Arso objavil novo opozorilo. Nevarnost debele toče. Takšen bo potek

Zurnal24 pred 4 dnevi
Agencija za okolje RS izdala novo vremensko opozorilo. Dopoldne bo oblačnost naraščala. V severni Sloveniji se bodo začele pojavljati krajevne plohe in nevihte, popoldne in zvečer pa tudi drugod. Možne bodo tudi močnejše nevihte. Pihal bo veter… »

V ponedeljek naj bi Slovenijo zajele močnejše nevihte, toča in močni vetrovi

Goriški portal pred 3 dnevi
PODOBNI ČLANKI PRIKAŽI VEČ ČLANKOV TEGA AVTORJA ANKETA NOVA GORICA OD TU IN TAM. Agencija Republike Slovenije za okolje (ARSO) je izdala opozorilo glede vremenskih razmer, ki bodo v ponedeljek dopoldne zajele Slovenijo. Pričakovane so krajevne plohe… »

V ponedeljek mogoče močnejše nevihte s točo in razlivanje vodotokov

RTV Slovenija pred 3 dnevi
V ponedeljek bodo Slovenijo zajele plohe in nevihte, ki bodo lahko tudi močnejše, so opozorili na Agenciji RS za okolje (Arso). Mogoči so toča, močni sunki vetra in krajši nalivi. Predvsem v severovzhodni Sloveniji bodo mogoča razlivanja… »

BURNO VREMENSKO DOGAJANJE: Možne so močne nevihte s točo in vetrovnimi sunki

Regional pred 3 dnevi
V ponedeljek predvsem od poldneva do večera bodo možne posamezne močne nevihte s točo, nalivi in močnimi vetrovnimi sunki, opozarjajo na Agenciji RS za okolje (ARSO). V ponedeljek dopoldne se bodo v severni Sloveniji začele pojavljati krajevne plohe… »

ARSO je izdal rumeno vremensko opozorilo

Domžalec pred 3 dnevi
ARSO je za jutri izdal rumeno vremensko opozorilo zaradi napovedanega slabega vremena, ki vključuje možnost neviht s točo. Jutri, v ponedeljek, bodo predvsem od poldneva do večera možne posamezne močne nevihte s točo, nalivi in močnimi vetrovnimi… »

Ponoči bo delno jasno

Dnevnik pred 3 dnevi
Zvečer se bo kopasta oblačnost posušila, ponoči bo delno jasno. Veter se bo polegel. Proti jutru se bo v severnih krajih pooblačilo. Najnižje jutranje temperature bodo od 14 do 20 stopinj Celzija, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za… »

Pozor, v ponedeljek nas bo bičalo vreme

Zurnal24 pred 3 dnevi
Prihaja velika sprememba v vremenu. Ponedeljek bo občutno hladnejši in v znamenju ploh ter neviht, ki bodo lahko tudi močnejše. Možna je toča in nalivi z razlivanjem hudournikov. Kje bo najhuje? Agencija za okolje opozarja, da bodo v ponedeljek… »

Vreme: Temperature od 25 do 31, v vzhodnih krajih do 34 stopinj Celzija

Dnevnik pred 4 dnevi
Danes bo precej jasno, nekaj spremenljive oblačnosti bo v severozahodni Sloveniji, kjer popoldne ni izključena kakšna nevihta. Zapihal bo jugozahodni veter, ki se bo popoldne nekoliko okrepil. Najvišje dnevne temperature bodo od 25 do 31, v vzhodnih… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem