Povezane novice

Pogačar ni presenečen nad pripravljenostjo Vingegaarda

RTV Slovenija pred 3 dnevi
Glavna uganka pred začetkom Dirke po Franciji je bila pripravljenost Jonasa Vingegaarda. Že druga etapa je dala odgovor. Danec, ki naskakuje tretjo zaporedno skupno zmago, je pripravljen izvrstno in je lahko odgovoril na napad Tadeja Pogačarja… »

Po letu premora znova v rumenem

Dnevnik pred 3 dnevi
Slovenski kolesarski as Tadej Pogačar je enako kot letos na dirki po Italiji tudi na slovitem Touru po drugi etapi oblekel majico vodilnega. Se bo zgodovina ponovila tudi na koncu? Kolesarski navdušenci smo se že v prvih dneh dirkanja lahko… »

Pogi ni bil zadovoljen z Jonasom, Roglič izgubil nekaj sekund

Zurnal24 pred 3 dnevi
Pogačarju rumena majica, Roglič izgubil nekaj sekund. Slovenski kolesarski as Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) je novi vodilni na dirki po Franciji. Čeprav je etapa pripadla ubežnikom, dobil jo je Francoz Kevin Vauquelin, je 25-letnik s Klanca pri… »

Pogačarjev napad na San Luco nagrajen z rumeno majico!

RTV Slovenija pred 3 dnevi
Tadej Pogačar je v drugi etapi Toura silovito napadel na kratkem vzponu na San Luco. Sprva mu je sledil le Jonas Vingegaard, a ju je po spustu tik pred ciljem ujel še Remco Evenepoel. Četrti član velike četverice Primož Roglič je zaostal 21 sekund… »

Pogačarju rumena majica, Roglič nekaj izgubil, Vauquelinu etapa

Gorenjski glas pred 3 dnevi
Bologna – Slovenski kolesarski as Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) je novi vodilni na dirki po Franciji. Čeprav je etapa pripadla ubežnikom, dobil jo je Francoz Kevin Vauquelin, je 25-letnik s Klanca pri Komendi po napadu na zadnjem klancu v cilju… »

Pogačar napadel in prišel do rumene majice, tudi Vingegaard odličen

Zurnal24 pred 3 dnevi
Druga etapa dirke po Franciji se je končala z novo francosko zmago. Med favoriti sta se znova udarila Pogačar in Vingegaard. Na začetku druge etape, ki je z dvema vzponoma na San Luco v Bologni ob koncu preizkušnje na papriju ustrezala tudi… »

Roglič tu praktično nepremagljiv, Pogačar z neporavnanimi računi

Zurnal24 pred 3 dnevi
Druga etapa Toura bo potekala čez "dnevno sobo" Primoža Rogliča, saj je Kisovčan po vzponu na San Luco slavil že štirikrat v karieri. Na 111. kolesarski dirki po Franciji bo danes na sporedu druga etapa od Cesenatica do Bologne (199,2 km). Trasa bo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem