Povezane novice

Slovenijo prešla fronta s hudimi nalivi, sunki vetra in točo. Največ škode na Dolenjskem.

RTV Slovenija pred 3 dnevi
Nevihte z močnimi nalivi in sunki vetra so popoldne zajele večji del Slovenije. Ob prečkanju vremenske fronte je bilo najhuje na Dolenjskem, kjer je debela toča uničevala pridelke, močni sunki vetra pa so poškodovali in tudi odkrivali strehe… »

#video #foto Nevihtni sistem s Primorske prišel proti notranjosti Slovenije

Dnevnik pred 3 dnevi
Nad severno Primorsko sta nastali nevihtni celici in se združili v večji nevihtni sistem, ki se sedaj pomika nad notranjost Slovenije. V bližini Postojne, Velikih Lašč in Mirne peči so nastale močnejše nevihtne celice, ki se pomikajo proti… »

Ni še konec: "Če se ta napoved uresniči ..."

Zurnal24 pred 3 dnevi
Proti notranjosti države se pomikata dve močni točonosni celici. Toča je popoldne najbolj klestila na Dolenjskem. "Če se ta napoved uresniči lahko v prihodnji uri tudi našo prestolnico preide neurje! Toča še zmeraj ni izključena, saj se prav ta… »

ŽALOSTNI PRIZORI, NA DOLENJSKEM KLESTILA TOČA: Burno vremensko dogajanje vztraja, tudi Obala ni imuna na nevihte (FOTO…

Regional pred 3 dnevi
Večji del države so popoldne zajele močne nevihte. Supercelična nevihta je zajela območje severno od Novega mesta, pri čemer je blizu Šentvida padala toča s premerom vsaj dva centimetra. Današnje vremensko dogajanje bo burno še popoldne in… »

Video in foto: Na Dolenjskem zaropotala toča, Slovenijo prehajajo močne nevihte

Necenzurirano pred 3 dnevi
Prve močnejše nevihtne celice se že sprehajajo čez Slovenijo, a bo najbolj pestro šele v popoldanskih urah. Obstaja velika verjetnost toče, tudi močnejše in debelejše. Poročali smo že, da je Agencija RS za okolje (Arso) za današnje popoldne… »

Na vidiku neurja z debelo točo in udari strel, prve celice že prispele

Necenzurirano pred 3 dnevi
Konec je luštnega, vsaj za kakšen dan ali dva. Meteorologi namreč za danes napovedujejo pestro vremensko dogajanje. Prve nevihtne celice že potujejo čez Slovenijo. Agencija RS za okolje (Arso) je za danes za večji del države razglasila oranžni… »

NEVIHTNE CELICE SE POMIKAJO PROTI SEVEROVZHODU, PRED NJIMI NASTAJAJO NOVE: V teh krajih pričakujejo močne nevihte z debelo…

Regional pred 3 dnevi
Po podatkih Agencije za okolje RS so se nevihte, ki so zjutraj nastale v Furlaniji, pomaknile nad severozahodno Slovenijo. Na postaji Kanin je v pol ure padlo 24 mm dežja. Nevihtne celice se pomikajo proti severovzhodu, pred njimi pa nastajajo nove… »

Vreme: Pričakujemo lahko supercelične nevihte, tako se bodo gibale

Zurnal24 pred 3 dnevi
Hladna fronta se pomika čez vzhodne Alpe in bo popoldne prešla Slovenijo. Nevihte se bodo zelo hitro gibale od zahoda proti vzhodu, prinašajo krajevno debelo točo, hude nalive in močan veter. Pred nami je vremensko buren dan, na Agenciji za okolje RS… »

Oranžno vremensko opozorilo za večji del Slovenije

Mladina pred 3 dnevi
Možni so toča, močni sunki vetra in krajši nalivi. Arso ob tem svari pred nevarnostjo zadrževanja na prostem in v bližini dreves, daljnovodov in v bližini hudourniški vodotokov. V večjem delu države lahko danes popoldne pričakujejo močnejše… »

Dopustniki pozor, na severu Jadrana pretijo neurja s točo

Necenzurirano pred 3 dnevi
Zlasti v severnem delu Jadrana utegne popoldne in zvečer zaznamovati burno dogajanje na nebu. Da nas danes čaka pestro vremensko popoldne, smo že poročali. Prihajajo neurja, ob katerih je pričakovati močnejše nevihte s točo, nalivi, močnimi… »

NAPOVEDANE HUDE URE: Pričakujejo močnejše nevihte, močne sunke vetra, tudi točo!

Regional pred 4 dnevi
V večjem delu države lahko danes popoldne pričakujejo močnejše nevihte, zaradi česar je Agencija Republike Slovenije za okolje (Arso) izdala oranžno vremensko opozorilo. Možni so toča, močni sunki vetra in krajši nalivi. Arso ob tem svari pred… »

Zaradi možnosti močnejših neviht popoldne v večjem delu države oranžno opozorilo

Dnevnik pred 4 dnevi
V večjem delu države lahko danes popoldne pričakujejo močnejše nevihte, zaradi česar je Agencija Republike Slovenije za okolje (Arso) izdala oranžno vremensko opozorilo. Možni so toča, močni sunki vetra in krajši nalivi. Arso ob tem svari pred… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem