Povezane novice

BI MORALO BITI TAKO TUDI PRI NAS? V Avstriji bodo uvedli obvezno usposabljanje za lastnike psov

Regional pred 4 dnevi
Odkar so na Dunaju pred petimi leti uvedli obvezno usposabljanje za lastnike psov, je tečaj opravilo 17.000 ljudi, so danes sporočili iz avstrijske prestolnice. Model bodo kmalu razširili na celotno Avstrijo. Od julija 2026 naprej naj bi tako vsak… »

Z letom 2026 se uvaja obvezni tečaj za lastnike psov

Zurnal24 pred 4 dnevi
Pri naših severnih sosedih želijo izboljšati sobivanje med ljudmi in psi. Od julija 2026 bodo morali lastniki psa v Avstriji opraviti tečaj. To sicer že zadnjih pet let velja na Dunaju, kjer je tečaj do danes opravilo 17 tisoč ljudi. Zdaj bodo… »

Obvezno usposabljanje za lastnike psov

Mladina pred 4 dnevi
Od julija 2026 naprej naj bi vsak lastnik psa v Avstriji opravil tečaj. Odkar so na Dunaju pred petimi leti uvedli obvezno usposabljanje za lastnike psov, je tečaj opravilo 17.000 ljudi, so danes sporočili iz avstrijske prestolnice. Model bodo kmalu… »

Obvezno šolanje za lastnike psov v Avstriji

Dnevnik pred 4 dnevi
Na Dunaju so pred petimi leti uvedli obvezno usposabljanje za lastnike psov, od naslednjega leta pa bo to obvezno v celotni Avstriji. Obvezno usposabljanje so na Dunaju uvedli julija 2019. Od takrat morajo vsi, ki želijo imeti psa v avstrijski prestolnic… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem