Povezane novice

120 minut so živele slovenske sanje, kruto jih je razcefral Diogo Costa

RTV Slovenija pred 4 dnevi
Slovenija ponosno, a nesrečno končuje evropsko prvenstvo. Portugalska jo je zlomila šele po streljanju enajstmetrovk. Po rednem delu in podaljšku je bilo 0:0. Jan Oblak je v podaljšku ubranil 11-m Ronaldu, Šeško pa je imel na nogi strel za… »

Sinner oddal niz, tudi Alcaraz se je moral potruditi za uvodno zmago

RTV Slovenija pred 3 dnevi
Branilec naslova Carlos Alcaraz je tradicionalno odprl spored na osrednjem igrišču Wimbledona. Španec je s 7:6, 7:5 in 6:2 izločil Estonca Marka Lajala. Prvi nosilec Jannik Sinner je premagal Yannicka Hanfmanna s 6:3, 6:4, 3:6 in 6:3. 21-letni Alcaraz… »

Zdaj je ta trenutek!

RTV Slovenija pred 4 dnevi
Prvi julijski dan je za slovenski nogomet v vsakem primeru poseben in zgodovinski. Slovenska reprezentanca bo prvič nastopila na tekmi izločilnih bojev velikega tekmovanja. Slovenija se bo ob 21.00 v Frankfurtu merila za mesto v četrtfinalu evropskega… »

Portugalski selektor: Slovenija mi je blizu

Zurnal24 pred 4 dnevi
Slovenski nogometaši proti favorizirani Portugalski po novo presenečenje. Slovenska nogometna reprezentanca bo ob 21.00 v Frankfurtu igrala osmino finala Eura 2024. Tekmec bo Portugalska, ki je favorit. To pa so bili tudi Danci, Srbi in Angleži v prvem… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem