Povezane novice

Šporar: Nismo streljali slabo, a njihov vratar je bil videti kot panter

RTV Slovenija pred 4 dnevi
Selektor Matjaž Kek, ki je zadnjih 15 minut podaljška spremljal na tribuni zaradi rdečega kartona, je bil po koncu tekme zelo potrt. Andraž Šporar je hitro zbral misli in pohvalil odličnega vratarja Portugalske Dioga Costo, ki je ubranil vse tri… »

Zbrani na Kongresnem trgu, nogometaši stopili pred navijače

Zurnal24 pred 3 dnevi
Na Kongresnem trgu so navijači pozdravili slovenske nogometaše, ki so se po tekmi osmine finala vrnili v domovino. Ob 20. uri so na oder na Kongresnem trgu stopili člani slovenske nogometne reprezentance, ki je navdušila s prikazanim na evropskem… »

Nogometaši proslavljali z navijači v središču Ljubljane: "Le tako naprej, samo nebo je meja"

RTV Slovenija pred 3 dnevi
Nogometni navdušenci z vseh koncev Slovenije so se zbrali na Kongresnem trgu v Ljubljani, da bi pozdravili slovenske nogometaše in izkazali navdušenje nad njihovimi predstavami na evropskem prvenstvu 2024. Sprejema na Letališču Jožeta Pučnika… »

#intervju Andraž Kirm, nekdanji slovenski reprezentant: Vprašanje, kdaj bo spet takšna priložnost

Dnevnik pred 3 dnevi
Slovenski nogometaši so bili na tekmi osmine finala evropskega prvenstva proti Portugalski na pragu raja, saj so po obranjeni enajstmetrovki Jana Oblaka Cristianu Ronaldu v podaljšku imeli še izjemno priložnost Benjamina Šeška. Pri izvajanju… »

Ronaldo je jokal, Diogo Costa pa rešil reprezentanco

RTV Slovenija pred 4 dnevi
Portugalska javnost je pričakovala, da se bo njihova reprezentanca uvrstila v četrtfinale evropskega prvenstva, po nepričakovano dolgi tekmi pa so vsi v en glas hvalili vratarja Dioga Costa. Portugalski mediji so na celotno mučenje pozabili takoj ob… »

Diogo Costa po enajstmetrovkah proti Sloveniji postal narodni heroj na Portugalskem

Dnevnik pred 4 dnevi
Več kot 120 minut so favorizirani Portugalci potrebovali, da so v osmini finala evropskega prvenstva šele po streljanju enajstmetrovk izločili slovensko reprezentanco, ki je z odlično borbeno predstavo do solz spravila tudi Cristiana Ronalda… »

Prišlo je do spremembe, slovenske nogometaše lahko sprejmete ob tej uri

Zurnal24 pred 4 dnevi
Slovenski nogometaši na Kongresnem trgu že ob 18. uri, sprejema na Brniku ne bo. Slovenski nogometaši, ki so v ponedeljek v osmini finala evropskega prvenstva v Nemčiji šele po izvajanju enajstmetrovk izgubili proti Portugalski, se bodo danes ob 18… »

Kek o rdečem kartonu: Orsato se je začel malo izživljati

RTV Slovenija pred 4 dnevi
Slovenski nogometaši so tekmo proti Portugalski ostali brez Matjaža Keka ob igrišču, saj se je moral zaradi rdečega kartona preseliti na tribune, a sam pravi, da to ni odločilo razpleta osmine finala. Bližal se je konec prvega podaljška, ko je… »

Slovenski nogometaši danes na Kongresnem trgu

Dnevnik pred 4 dnevi
Slovenski nogometaši so v ponedeljek po borbeni predstavi in šele po streljanju enajstmetrovk morali priznati premoč Portugalski v osmini finala evropskega prvenstva. Po zgodovinskem dosežku v Nemčiji, prvič na velikem tekmovanju so se prebili v… »

Prve izjave po tekmi: Težko je govoriti o tem

Zurnal24 pred 4 dnevi
Slovenski nogometaši po enajstmetrovkah izgubili proti Portugalcem v osmini finala EP. Slovenska nogometna reprezentanca je v osmini finala evropskega prvenstva v Nemčiji po enajstmetrovkah izgubila proti Portugalski z 0:3 (0:0, 0:0), potem ko so Josip… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem