Povezane novice

Reševalna akcija pri Piranu: morski tok plavalko odnesel na odprto morje; ARSO opozarja

Dnevnik pred 4 dnevi
Močnejši morski tokovi se pojavljajo tudi na nekaterih delih slovenske obale, kar je v ponedeljek na lastni koži občutila 51-letnica, ki jo je pri piranski punti tok odnesel na odprto morje. Pomorski policisti so v ponedeljek ob pol desetih dopoldne… »

V Velenju je neznani storilec prerezal cerado tovornega vozila in ukradel 11 kartonov kozmetike

Savinjsko Šalaške pred 4 dnevi
Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 283 klicev občanov. 64 klicev je bilo interventnih, eden nujen. 24 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 21 s področja prometne varnosti in 12 s… »

PRED PIRANOM OBNEMOGLA PLAVALKA: Žensko je odnesel močan tok (FOTO)

Regional pred 4 dnevi
Včeraj ob 9.39 so pomorski policisti prejeli klic na pomoč, ker je močan tok odnesel 51-letno plavalko ven iz območja kopališča. Policisti so s čolnom P-16 obnemoglo žensko potegnili iz morja pred piransko punto in jo nepoškodovano prepeljali do… »

V Piranu plavalko odneslo v nemirne vode

Necenzurirano pred 4 dnevi
Reševalci so jo na srečo uspeli rešiti nepoškodovano. Pomorski policisti so včeraj malo pred 10. uro iz morja pred piransko punto, skrajnim zahodnim koncem polotoka, ki razmejuje Koprski in Piranski zaliv, rešili obnemoglo plavalko. Kot so pojasnili… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem