Povezane novice

Evrovizija: KPK ni ugotovila kršitev

Dnevnik pred 4 dnevi
KPK je zaključila postopek v zvezi s sumom nepravilnosti pri izboru izvajalca za pesem Evrovizije 2024 (pevke Raiven). Suma domnevnih vplivanj oziroma privilegiranja izbrane izvajalke na podlagi razpoložljivih informacij ni potrdila, prav tako ne drugih… »

Evrovizija / Protikorupcijska komisija zaključila postopek

Mladina pred 4 dnevi
Komisija za preprečevanje korupcije (KPK) je pri izvedbi postopka izbora zaznala korupcijska tveganja, zato je RTV Slovenija izdala več priporočil. Komisija za preprečevanje korupcije (KPK) je zaključila postopek, ki ga je vodila v zvezi s sumom… »

KPK pri izbiri Raiven zaznala korupcijska tveganja

Zurnal24 pred 4 dnevi
Slovenijo je na 68. tekmovanju za pesem Evrovizije zastopala Raiven s pesmijo Veronika. Zaradi domnevnih nepravilnosti pri izboru slovenske skladbe za pesem Evrovizije je sicer že januarja s položaja odgovornega urednika razvedrilnega programa… »

KPK privilegiranja Raiven ni potrdil, je pa opozoril na netransparentnost izbora za Evrovizijo

RTV Slovenija pred 4 dnevi
KPK v zvezi s sumom nepravilnosti pri izboru izvajalke za Evrovizijo 2024 ni potrdil kakršnegakoli suma domnevnih vplivanj oziroma privilegiranja izbrane pevke, je pa zaznal korupcijska tveganja pri izvedbi samega postopka izbora. Izdal je več… »

Kaj je ugotovila KPK v zvezi z izborom pesmi za Evrovizijo?

Dnevnik pred 4 dnevi
Komisija za preprečevanje korupcije (KPK) je zaključila postopek, ki ga je vodila v zvezi s sumom nepravilnosti pri izboru izvajalca za pesem Evrovizije 2024. Pri izvedbi postopka izbora je zaznala korupcijska tveganja, zato je RTV Slovenija izdala več… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem