Povezane novice

Vingegaard zadovoljen: Mislil sem, da bo 0:3

Zurnal24 pred 4 dnevi
Zmagovalec zadnjih dveh dirk po Franciji ostaja samozavesten. Danski kolesarski zvezdnik Jonas Vinegegaard (Visma-Lease a Bike) je bil na vrhu prelaza Galibier v četrti etapi dirke po Franciji najbližje slovenskemu asu Tadeju Pogačarju (UAE Team… »

Konkurenca ni bila kos napadu na Galibier in dih jemajočemu spustu Pogačarja

RTV Slovenija pred 4 dnevi
Na zahtevni 4. etapi je Tadej Pogačar napadel tik pod vrhom slovitega Galibierja. Otresel se je tudi Jonasa Vingegaarda, po vratolomnem spustu pa je slovenski as v velikem slogu oblekel rumeno majico in dosegel 12. etapno zmago na Dirki po Franciji. Tako… »

Tekmecem odčital še lekcijo v spustu

Dnevnik pred 4 dnevi
Najtežja etapa uvodnega tedna letošnjega Toura je pripadla slovenskemu asu Tadeju Pogačarju, ki si je priboril prvo otipljivo prednost v skupnem seštevku. Dobro je svojo kožo rešil tudi Primož Roglič. Četrta etapa 111. kolesarske dirke po… »

"Nisem želel prehitro napasti"

Zurnal24 pred 4 dnevi
Pogačar: Bil sem samozavesten, imel dobre noge ter poskusil. Slovenski kolesarski as Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) je še drugič na letošnji dirki po Franciji oblekel rumeno majico vodilnega. Po 12. etapni zmagi na Touru je dejal, da je bilo vse… »

POGAČAR STRL TEKMECE: Slovenski kolesarski as je zmagal na četrti etapni dirki (VIDEO)

Regional pred 4 dnevi
Slovenski kolesarski as Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) je zmagovalec četrte etape dirke po Franciji. Na trasi od Pinerola v Italiji do Valloira (139,6 km) v Franciji je na vrhu slovitega prelaza Galibier strl Danca Jonasa Vingegaarda in po sijajnem… »

Pogi se je otresel Vingegaarda, tega na koncu ugnal tudi Roglič

Zurnal24 pred 4 dnevi
Na sporedu je bila četrta etapa dirke po Franciji. Z napadom pred koncem zadnjega vzpona in drznim spustom jo je dobil Tadej Pogačar. Na 111. kolesarski dirki po Franciji je bila na sporedu četrta etapa od Pinerola v Italiji do Valloira v Franciji… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem