Povezane novice

Umor na Viču: storilec prijet, nož še iščejo

Zurnal24 pred 5 dnevi
Prebivalci mirne soseske ob Jamovi cesti v Ljubljani niso zvečer ničesar videli ali slišali, a se je prav tam odvila krvava tragedija. Potem ko je sinoči nekaj pred polnočjo 46-letni moški z nožem smrtno poškodoval dve leti mlajšo partnerico, so… »

Ljubljana: 46-letnik do smrti zabodel partnerko

Dnevnik pred 5 dnevi
Danes ponoči je na območju Teslove ulice na ljubljanskem Viču tekla kri. 46-letni moški je do smrti zabodel dve leti mlajšo partnerko. Policija ga je že prijela. Ko so starši zjutraj v Viške vrtce pripeljali svoje otroke, je tam in v širši… »

Ponoči 46-letnik na javnem kraju do smrti pokončal partnerico

Zurnal24 pred 5 dnevi
Do dogodka je prišlo nekaj minut pred polnočjo. Ljubljanski policisti so potrdili tragičen dogodek, do katerega je prišlo sinoči pred polnočjo; policiste so obvesetili, da je na območju Viča 46-letni moški z ostrim predmetom hudo poškodoval… »

Domnevni partner z ostrim predmetom do smrti poškodoval 44-letnico

RTV Slovenija pred 5 dnevi
V torek pozno zvečer je 46-letni osumljenec na območju Viča z ostrim predmetom tako hudo poškodoval 44-letnico, da je zaradi poškodb umrla na kraju. Po prvih podatkih policije naj bi bil osumljenec žrtvin partner. Ljubljanski policisti so bili v… »

TRAGEDIJA: Moški na javnem kraju smrtno poškodoval svojo 44-letno partnerico

Regional pred 5 dnevi
Ljubljanski policisti so bili v torek zvečer obveščeni, da je na območju Viča 46-letni moški z ostrim predmetom hudo poškodoval svojo 44-letno partnerico, da je ta zaradi poškodb na kraju napada umrla. Policisti so osumljencu kaznivega dejanja… »

Groza na ljubljanskem Viču: Z ostrim predmetom na javnem kraju ubil partnerko

Necenzurirano pred 5 dnevi
Ljubljanski policisti in kriminalisti obravnavajo kaznivo dejanje zoper življenje in telo, ki se je ponoči odvilo na območju Viča. Policisti so malo pred polnočjo prejeli prijavo, da je na območju ljubljanskega Viča 46-letni moški z ostrim… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem