Povezane novice

Zaradi pritiska množice počilo steklo izložbe pred nočnim klubom, poškodovanih 24 ljudi

Dnevnik pred 5 dnevi
Na trgu Gaja Bulata v Splitu je nekaj po polnoči zaradi gneče pred nočnim klubom počilo steklo izložbe bližnje trgovine. Huje poškodovana je ena oseba. Policisti še preverjajo natančne okoliščine nesreče, zaenkrat je znano le, da se je pred… »

ŠOKANTEN INCIDENT PRED NOČNIM KLUBOM V SPLITU: Kosi težkega stekla zasuli mlade; 22 poškodovanih

Regional pred 5 dnevi
Zaradi padca stekla pred enim od splitskih nočnih klubov je bilo ponoči poškodovanih 22 ljudi, od tega en huje, so danes sporočili s splitsko-dalmatinske policijske uprave. Nesreča se je po navedbah policije zgodila zaradi gneče pri vhodu v klub… »

V Splitu pred nočni klub padla steklena stena in poškodovala več kot 20 ljudi

RTV Slovenija pred 5 dnevi
V Splitu je bilo zaradi padca stekla pred nočnim klubom poškodovanih najmanj 22 ljudi, med njimi eden huje. Nesreča naj bi se zgodila zaradi gneče pred vhodom v klub. Kot so sporočili s splitsko-dalmatinske policijske uprave, se je nesreča zgodila… »

Veliki kosi stekla leteli po mladih pred vhodom v nočni klub

Zurnal24 pred 5 dnevi
Pred nočnim klubom zaradi razbitega stekla poškodovanih več ljudi. Na trgu Gaja Bulata v Splitu je nekaj po polnoči pred nočnim klubom Central zaradi razbitega stekla poškodovanih več ljudi, je sporočila splitska policija. Zdravniško pomoč je… »

Pred diskoteko naokoli letelo steklo, poškodovanih več kot 20 mladih

Necenzurirano pred 5 dnevi
Pred enim od splitskih nočnih klubov se je ponoči odvila groza. Med 24 osebami, ki so potrebovale zdravniško pomoč, je ena utrpela hude poškodbe in zdaj okreva v bolnišnici. Splitska policija vse okoliščine incidenta, ki se je ponoči odvil na… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem