Povezane novice

Sekulić ni skrival navdušenja: "Moram priznati, da sem s klopi ..."

Zurnal24 04.07.2024
Slovenski košarkarji so izpolnili zastavljeni cilj z uvrstitvijo v polfinale olimpijskega kvalifikacijskega turnirja v Pireju. Slovenska košarkarska reprezentanca je v odločilni tekmi skupinskega dela z zadostno razliko premagala Novo Zelandijo… »

SLOVENIJA - NOVA ZELANDIJA (104:78): Izjave po tekmi

Regional 04.07.2024
Izjave po košarkarski tekmi kvalifikacij za olimpijske igre Slovenija - Nova Zelandija (104:78). * Aleksander Sekulić, selektor Slovenije: "Tekma je bila za biti ali ne biti. Navdušil me je odgovor igralcev po anemični predstavi proti Hrvaški. Kot… »

Sloveniji vendarle uspelo, zmaga proti Novi Zelandiji s +26 jo pelje v drugi krog

Dnevnik 04.07.2024
Slovenska košarkarska reprezentanca je na drugi tekmi kvalifikacij za olimpijske igre ugnala Novo Zelandijo in osvojila drugo mesto v skupini A. V polfinalu jo v soboto ob 20. uri čaka gostiteljica Grčija. »Reakcija mora biti odločna,« je po visokem… »

Popolnoma drugačen obraz Slovencev, ki so celo metali trojki za +29 in prvo mesto

RTV Slovenija 04.07.2024
Olimpijske sanje slovenskih košarkarjev še živijo. Na drugi tekmi v Pireju so popravili torkov vtis in se z zmago nad Novo Zelandijo (104:78) prebili v polfinale kvalifikacijskega turnirja, v katerem jih čaka Grčija. Za napredovanje iz skupine so… »

Slovenci popravil bled vtis, za prvo mesto se ni izšlo

Zurnal24 04.07.2024
Slovenski košarkarji so v drugi tekmi kvalifikacijskega turnirja v Pireju premagali Novo Zelandijo (104:78) in z uvrstitvijo v polfinale ohranili možnosti za nastop na olimpijskih igrah. Skupinski del so končali na drugem mestu, za prvo bi morali… »

(Video) Pravljica v Pireju: Slovenija nadigrala Novo Zelandijo, ostaja v igri za olimpijske igre!

Necenzurirano 04.07.2024
Slovenski košarkarji so bili danes pred težko nalogo, za ohranitev upanja na uvrstitev na olimpijske igre v Parizu ni bila dovolj le zmaga, Novo Zelandijo so morali za kaj takega danes povsem nadigrati. Je kdo sploh dvomil?! Po zmagi Nove Zelandije nad… »

SE BODO DANES BOLJE IZKAZALI? Zmagati moramo za vsaj deset točk (ANKETA)

Regional 04.07.2024
Slovenska košarkarska reprezentanca potrebuje zmago proti Novi Zelandiji z desetimi točkami ali več za ohranitev upanja na olimpijske igre. Tekma v Pireju se bo začela ob 16.30. Po današnji zmagi Nove Zelandije nad Hrvaško z 90:86 je jasno, da mora… »

Slovenija potrebuje zmago za deset, najbolje pa za 29 točk

Zurnal24 04.07.2024
Slovenska košarkarska reprezentanca potrebuje zmago proti Novi Zelandiji z desetimi točkami ali več za ohranitev upanja na olimpijske igre. Tekma v Pireju se bo začela ob 16.30. Slovenija je slabo začela kvalifikacijski turnir v Grčiji, na katerem… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem