Povezane novice

KONEC STAVKE NA IZOLSKI IN KOPRSKI UPRAVNI ENOTI? Arčon je optimističen

Regional 04.07.2024
Pozanimali smo se, kakšno odločitev so v zvezi s stavkovnim sporazumom sprejeli na koprski in izolski upravni enoti, kjer stavkajo že od 26. aprila, in pa, če bodo v primeru potrditve stavkovnega sporazuma prekinili s stavko. St avkovni sporazum, ki… »

STAVKOVNI SPORAZUM: "40 upravnih enot je izrazilo soglasje za podpis"

Regional 04.07.2024
Podpis stavkovnega sporazuma je podprlo 40 upravnih enot, dve sta izrecno proti, preostale bodisi ne stavkajo bodisi so stavko že prekinile, je dejal predsednik Sindikata državnih organov Slovenije Frančišek Verk. Sporazum z vladno stranjo bodo… »

Stavka na upravnih enotah bo prekinjena predvidoma v ponedeljek

RTV Slovenija 04.07.2024
Vladni predlog stavkovnega sporazuma je podprlo 40 upravnih enot. Podpis sporazuma bo v petek, prekinitev stavke pa predvidoma v ponedeljek. Podpis stavkovnega sporazuma je podprlo 40 upravnih enot, dve sta izrecno proti, preostale bodisi ne stavkajo… »

Upravne enote bodo podpisale sporazum, prekinitev stavke v ponedeljek

Dnevnik 04.07.2024
Stavkovni sporazum je podprlo 40 upravnih enot. Podpis sporazuma bo v petek, prekinitev stavke pa predvidoma v ponedeljek Podpis stavkovnega sporazuma je podprlo 40 upravnih enot, dve sta izrecno proti, preostale bodisi ne stavkajo bodisi so stavko že… »

Na vladi spisali interventni zakon: "Sindikati bodo verjetno zadovoljni"

Zurnal24 04.07.2024
Pripravili so dva interventna zakona. Podpredsednik vlade Matej Arčon je danes predstavil tri pomembne točke, ki so jih sprejeli na seji vlade. Pripravili so predlog zakona o drugem tiru, ki bo družbi 2TDK omogočil, da bo proga dvotirna. Pripravili so… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem