Povezane novice

Groenewegen dobil sprint v Dijonu, Philipsen kaznovan zaradi spreminjanja smeri

RTV Slovenija 04.07.2024
Šesto etapo Dirke po Franciji od Macona do Dijona je pričakovano odločil sprint. Po 163,5 km se je veselil Dylan Groenewegen. Pred petkovim kronometrom v rumeni majici ostaja Tadej Pogačar. 31-letni Groenewegen se je veselil 74. zmage v karieri in… »

Pogačar izbral svojega, Vingegaard mu ni oporekal

Zurnal24 04.07.2024
Tadej Pogačar in Jonas Vingegaard sta imenovala favorita za petkov morda celo ključni kronometer na dirki po Franciji. "Favorit je Remco," v en glas zatrjujeta glavna aduta za končno zmago. Slovenski kolesarski as Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) je… »

Groenewegen ni imel časa za fotografe

Dnevnik 04.07.2024
Tudi v šesti etapi se je nadaljeval trend zmagovanja kolesarja iz različne ekipe. Sprint v Dijonu so po zaslugi Dylana Groenewegna najbolj nasmejani zapuščali člani Jayca-AlUle, med njimi tudi Luka Mezgec. Med etapo nekaj novih stresnih trenutkov za… »

To danes čaka kolesarje, Roglič in Pogačar z eno samo željo

Zurnal24 04.07.2024
Na šesti etapi letošnje dirke po Franciji pričakujemo še tretji obračun sprinterjev, medtem ko si favoriti za skupni seštevek želijo čim bolj mirne etape pred ključnim kronometrom. Slovenski kolesarski as Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) je z… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem