Povezane novice

Evenepoel pred Pogačarjem in Rogličem, Vingegaard četrti; Pogi še naprej v rumenem

RTV Slovenija 05.07.2024
Na prvem kronometru na letošnji Dirki po Franciji je zmagal svetovni prvak Remco Evenepoel. Tadej Pogačar je v sedmi etapi zaostal 12 sekund in zadržal rumeno majico, Primož Roglič na tretjem mestu pa 34 sekund. Jonas Vingegaard je bil četrti… »

Velika četverica po kronometru ostaja skupaj

Dnevnik 05.07.2024
Tudi po kronometru sedme etape v igri za končno zmago na letošnjem Touru ostajajo vsi štirje kolesarji velike četverice. V rumenem ostaja Tadej Pogačar, ki ima po novem 33 sekund prednosti pred Remcom Evenepoelom, ki je bil najboljši v vožnji na… »

Noro, kaj je Remco po zmagi na kronometru izjavil o Pogačarju

Zurnal24 05.07.2024
Remco Evenepoel je kljub zmagi na kronometru priznal, da je v skupnem seštevku Tadej Pogačar verjetno nepremagljiv. Belgijski as Remco Evenepoel (Soudal Quick-Step) je zmagovalec vožnje na čas v sedmi etapi kolesarske dirke po Franciji. Na 25,3 km… »

KOLESARSKA DIRKA PO FRANCIJI: Na kronometru do zmage Evenepoel, Pogačar drugi, Roglič tretji

Regional 05.07.2024
Belgijski as Remco Evenepoel (Soudal Quick-Step) je zmagovalec vožnje na čas v sedmi etapi kolesarske dirke po Franciji. Na 25,3 km dolgi trasi med Nuits-Saint-Georgesom in Gevrey-Chambertinom je za 12 sekund ugnal slovenskega zvezdnika Tadeja… »

Slovenca fantastična v "uri resnice"

Zurnal24 05.07.2024
Evenepoelu prvi kronometer letošnje dirke po Franciji, Slovenca navdušila z drugim in tretjim mestom. Na dirki po Franciji je s sedmo etapo prišel na vrsto prvi izmed dveh načrtovanih kronometrov. Vožnjo na čas od Nuits-Saint-Georgesa do… »

"Pogačar ima manjvrednostni kompleks, zato je moral ..."

Zurnal24 05.07.2024
Šef konkurenčnega moštva je komentiral razplet četrte etape na dirki po Franciji, na kateri je Tadej Pogačar pridobil veliko časa v primerjavi z največjim konkurentom Jonasom Vingegaardom. Rivalstvo med Tadejem Pogačarjem (UAE Team Emirates) in… »

Pogačarju se ne sme ponoviti zgodba z lanskega Toura

Zurnal24 05.07.2024
Slovenski kolesar Tadej Pogačar je na lanski dirki po Franciji v vožnji na čas oddal kar 98 sekund v primerjavi z Jonasom Vingegaardom. Kako bo letos? Na kolesarski dirki po Franciji bo danes na sporedu vožnja na čas med krajema Nuits-Saint-Georges… »

Novice dneva »

Ljubljana: vohljala je za zdravjem pacientke

Zurnal24 pred 14 uramiše 2 povezani

Han: koalicija naj uvede davek na nepremičnine

Zurnal24 pred 12 uramiše 1 povezana

Izgubljamo boj proti organiziranemu kriminalu

Zurnal24 pred 15 uramiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem