Povezane novice

Huda nesreča pri Vrtojbi: Umrla voznik in 12-letni deček, ostalih sedem otrok je lažje poškodovanih

RTV Slovenija 05.07.2024
V prometni nesreči, ki se je zgodila tik pred nekdanjim mejnim prehodom Vrtojba, sta umrla 40-letni voznik in 12-letni deček. V kombiju je bilo še sedem dečkov, ki so jih zaradi poškodb odpeljali v bolnišnico. Cesta je bila več ur zaprta. Kot so… »

Neuradno: na vipavski hitri cesti umrl dvanajstletni francoski športnik, več otrok je ranjenih

Dnevnik 05.07.2024
V trčenju kombija in tovornega vozila na hitri cesti blizu nekdanjega mejnega prehoda Vrtojba sta dopoldan umrli dve osebi, več pa jih je poškodovanih. Po naših neuradnih informacijah sta umrla 40-letni moški in dvanajstletnik iz Francije, ki sta… »

Podrobnosti. Umrl 40-letni voznik kombija in otrok, ki je sedel spredaj

Zurnal24 05.07.2024
V nesreči poškodovanih še sedem drugih mlajših sopotnikov. V prometni nesreči na vipavski hitri cesti sta umrli dve osebi, poleg 40-letnega voznika kombija tudi otrok, ki je sedel spredaj desno, so sporočili iz Policijske uprave (PU) Nova Gorica… »

Foto: V trku kombija in tovornjaka pri Vrtojbi dva mrtva, 40-letni voznik in otrok

Necenzurirano 05.07.2024
V bližini mejnega prehoda Vrtojba se je okoli 9.30 pripetila izjemno huda prometna nesreča. S Policijske uprave Nova Gorica so sporočili, da je 32-letni voznik tovornega vozila polpriklopnika s pripeto prikolico ustavil na koncu kolone motornih vozil… »

V HUDI NESREČI NA GORIŠKEM UMRLA VOZNIK KOMBIJA IN OTROK: Poškodovanih je bilo še sedem mlajših sopotnikov

Regional 05.07.2024
V prometni nesreči na vipavski hitri cesti sta umrli dve osebi, poleg 40-letnega voznika kombija tudi otrok, ki je sedel spredaj desno, so sporočili iz Policijske uprave (PU) Nova Gorica. Sedem drugih mlajših sopotnikov v kombiju je poškodovanih… »

Hudo je počilo, umrli sta dve osebi

Zurnal24 05.07.2024
Cesta je bila dolgo zaprta. Danes je po deveti uri zjutraj prišlo do prometne nesreče s smrtnim izidom na hitri cesti H4 blizu nekdanjega mejnega prehoda v Vrtojbi (v smeri Republike Italije), so sporočili novogoriški policisti. V nesreči sta bili… »

HUDA TRAGEDIJA NA VIPAVSKI HITRI CESTI: Dva mrtva, več poškodovanih, promet je ustavljen

Regional 05.07.2024
V prometni nesreči, ki se je okoli 9.30 zgodila na vipavski hitri cesti, sta umrli dve osebi, več je poškodovanih, so sporočili s policije. Hitra cesta je zaprta med Šempetrom in Vrtojbo proti Italiji. Promet je na regionalno cesto preusmerjen na… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem