Povezane novice

Nizozemska po preobratu v šestih minutah strla odpor Turčije

RTV Slovenija 06.07.2024
Na zadnjem četrtfinalnem dvoboju evropskega prvenstva je Nizozemska v Berlinu po preobratu v drugem polčasu z 2:1 premagala Turčijo. V polfinalu se bo v sredo v Dortmundu pomerila z Anglijo. Turki so v 35. minuti po pritisku zasluženo povedli, mrežo… »

Nova drama v boju za polfinale, nove enajstmetrovke

Zurnal24 06.07.2024
Angleži po enajstmetrovkah polfinalisti EP. Angleška nogometna reprezentanca je v tekmi četrtfinala na evropskem prvenstvu v Düsseldorfu po streljanju enajstmetrovk s 5:3 (0:0, 1:1) premagala Švico. V polfinalu se bodo Angleži v sredo pomerili z… »

Euro 2004: Nizozemska premagala Turčijo

Dnevnik 06.07.2024
V četrtfinalu evropskega nogometnega prvenstva je Nizozemski v drugem polčasu uspelo preobrniti rezultat, na koncu je bila boljša od Turčije z 2:1. Nizozemska nogometna reprezentanca je v tekmi četrtfinala na evropskem prvenstvu v Berlinu z 2:1 (0:1)… »

Anglija po enajstmetrovkah premagala Švico

Dnevnik 06.07.2024
Po napetem dvoboju, ki se je po rednem delu končal z rezultatom 1:1, je bila pri streljanju enajstmetrovk boljša Anglija. Angleška nogometna reprezentanca je v tekmi četrtfinala na evropskem prvenstvu v Düsseldorfu po streljanju enajstmetrovk s 5:3… »

Enajstmetrovke tokrat niso bile usodne za Angleže, Pickford ubranil strel Akanjija

RTV Slovenija 06.07.2024
Nogometaši Anglije tudi v četrtfinalu v Düsseldorfu niso blesteli, a so se vseeno uvrstili med najboljše štiri na evropskem prvenstvu. Po streljanju enajstmetrovk so izločili Švico s 6:4, potem ko se je tekma po 90 in 120 minutah končala z 1:1… »

Kdo se bo pridružil Španiji in Franciji?

Zurnal24 06.07.2024
V Düsseldorfu in Berlinu bosta znana še zadnja polfinalista Eura. Španski in francoski nogometaši so si po petkovih zmagah nad Nemci oziroma Portugalci že izborili polfinalni nastop na evropskem prvenstvu v Nemčiji. Danes bosta na sporedu še dva… »

Turki se bodo v Berlinu počutili kot doma

Dnevnik 06.07.2024
Na evropskem prvenstvu v nogometu bosta danes še dve tekmi četrtfinala Anglija – Švica (ob 18. uri v Düsseldorfu) in Nizozemska – Turčija (ob 21. uri v Berlinu). V Berlinu bo vroče na tribunah, saj v nemški prestolnici živi največja turška… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem