Povezane novice

Popoldanska huda ura, toča in vetrolomi

Zurnal24 07.07.2024
Po Sloveniji se premikajo močne nevihte, s seboj nosijo tudi točo. Po državi se pomikajo močne nevihtne celice, ki so ponekod že povzročile precej težav. Spremlja jih močan veter, do več vetrolomov je tako že prišlo na območju Trebnjega in… »

V več koncih nevihte z močnim dežjem, ponekod tudi toča

RTV Slovenija 07.07.2024
Čez državo so se pomikale nevihtne celice. Nekaj minut čez 15. uro je nevihta z močnim dežjem in vetrom zajela del Ljubljane. O vetrolomu poročajo iz več krajev po državi, padala je tudi toča. Nevihte so ovirale promet. Nevihte so se prek… »

Vremensko opozorilo: ponekod že pada toča, nevihte ovirajo promet

Dnevnik 07.07.2024
Ponekod po Sloveniji nevihte ovirajo promet in zmanjšujejo vidljivost. Na cestah je lahko večja količina vode, opozarja prometnoinformacijski center. Voznikom svetujejo, naj vozijo previdno in se ne ustavljajo pod nadvozi ali v predorih. Po poročanju… »

Vremenski cirkus; nevihte, plohe, vročina in saharski prah

Zurnal24 07.07.2024
Pestro dogajanje tudi pri naših južnih sosedih, kjer so prižgali alarm. "Danes bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, ki je bo več v severozahodnih krajih. Predvsem v severni polovici države je možna kakšna ploha ali nevihta, bolj verjetno v… »

Vreme: vedno topleje bo, ponekod možne tudi plohe in nevihte

Dnevnik 07.07.2024
V severozahodnih krajih bo danes več oblačnosti, v severni polovici države pa je v popoldanskem času možna tudi kakšna nevihta. Drugod bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Najvišje dnevne temperature bodo od 28 do 32, v severozahodni… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem