Povezane novice

Po smrti Dregeja odpovedana zadnja etapa Dirke po Avstriji

RTV Slovenija 07.07.2024
Prireditelji kolesarske dirke po Avstriji so odpovedali oziroma nevtralizirali današnjo zadnjo etapo po sobotni tragični nesreči, v kateri se je smrtno ponesrečil Norvežan Andre Drege. V soboto je bila na dirki po Avstriji na sporedu kraljevska etapa… »

ZADNJA ETAPA JE ODPOVEDANA: "Družina in njegova ekipa so želeli, da se dirka konča na kolesih"

Regional 07.07.2024
Prireditelji kolesarske dirke po Avstriji so odpovedali oziroma nevtralizirali današnjo zadnjo etapo po sobotni tragični nesreči, v kateri se je smrtno ponesrečil Norvežan Andre Drege, poroča avstrijska tiskovna agencija APA. Kolesarji bodo opravili… »

Slovenec je bil priča tragični usodi kolega: "Vse bi dal, da bi ..."

Zurnal24 07.07.2024
Na kraljevski etapi dirke po Avstriji se je smrtno ponesrečil norveški kolesar Andre Drege. Edina priča tragičnemu dogodku je bil Slovenec Jaka Primožič, ki se je pokojniku poklonil z objavo na Instagramu. Organizatorji kolesarske dirke po Avstriji… »

Zaradi tragične nesreče kolesarja odpovedali zadnjo etapo

Zurnal24 07.07.2024
Vzrok nesreče še ni znan, policijska preiskava še vedno v teku. Prireditelji kolesarske dirke po Avstriji so odpovedali oziroma nevtralizirali današnjo zadnjo etapo po sobotni tragični nesreči, v kateri se je smrtno ponesrečil Norvežan Andre… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem