Povezane novice

Orban v Pekingu: Kitajska je ključna sila pri ustvarjanju razmer za mir

RTV Slovenija 08.07.2024
Madžarski premier Viktor Orban je po nedavnih obiskih Kijeva in Moskve nenapovedano odšel še v Peking, kjer se je sestal s kitajskim voditeljem Ši Džinpingom. Orban je potovanje na Kitajsko označil za "mirovno misijo 3.0". "Kitajska je ključna sila… »

Orban nenapovedano na Kitajsko

Zurnal24 08.07.2024
Madžarski premier Viktor Orban je prispel na nenapovedan obisk v Peking, kjer se je sestal s kitajskim voditeljem Xi Jinpingom. Svetovne sile bi morale ustvariti pogoje in zagotoviti pomoč tako Ukrajini kot Rusiji, da bi državi nadaljevali z… »

PO KIJEVU IN MOSKVI ORBAN DANES NENAPOVEDANO V PEKINGU: "Kitajska je ključna sila pri ustvarjanju pogojev za mir" (FOTO)

Regional 08.07.2024
Madžarski premier Viktor Orban je danes prispel na nenapovedan obisk v Peking, kjer se je že sestal s kitajskim voditeljem Xi Jinpingom. Orban, ki je potovanje na Kitajsko označil za "mirovno misijo 3.0", je pred tem v zadnjem tednu nenapovedano… »

Orban / »Kitajska je ključna sila pri ustvarjanju pogojev za mir v rusko-ukrajinski vojni«

Mladina 08.07.2024
Madžarski premier Viktor Orban je pred tem v zadnjem tednu nenapovedano obiskal tudi Kijev in Moskvo. Madžarski premier Viktor Orban je danes prispel na nenapovedan obisk v Peking, kjer se je že sestal s kitajskim voditeljem Xi Jinpingom, poročajo… »

Madžarski premier Orban na nenapovedanem obisku v Pekingu

Dnevnik 08.07.2024
Orban, ki je potovanje na Kitajsko označil za »mirovno misijo 3.0«, je pred tem v zadnjem tednu nenapovedano obiskal tudi Kijev in Moskvo. »Kitajska je ključna sila pri ustvarjanju pogojev za mir v rusko-ukrajinski vojni. Zato sem se le dva meseca po… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem